Malou4kids | Webshop van de week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 18 december 2011

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Malou4kids is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. Tijd voor een nadere kennismaking met deze hippe kinderkleding webshop.

Over de webwinkel
Malou4kids richt zich ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. De nieuwe collecties die Malou4kids verkoopt zijn midden tot hoog geprijsd, maar daar krijg je dan ook iets bijzonders voor terug. Omdat er ook veel outlet wordt verkocht biedt de shop voor iedereen wel iets leuks. Malou4kids verkoopt de nieuwe collecties kinderkleding van Mio my Mio, Drappa Dot, Lipfish, Peaple,Tappa Nakki, Lucky Wang en Rebel Jeans. Allemaal eigenzinnige merken die je niet overal tegenkomt. Daar zijn de dames van Malou4kids heel trots op, want het zijn supermooie merken. De uitdaging zit ‘m in ’t feit dat Malou4kids extra hard aan de naamsbekendheid van deze merken moet werken. Daarom is de webshop geregeld op markten en beurzen te vinden, zodat de mensen de kleding zelf in ’t echt kunnen zien en voelen. 

Over de eigenaar
Malou4kids bestaat sinds 2009, maar de huidige eigenaren, de zussen Esther en Laura hebben de shop een jaar geleden overgenomen. ”Sindsdien hebben we een hele nieuwe website gebouwd en een eigen huisstijl gecreëerd. Zodat het wel echt ónze winkel is geworden. Wij hebben bijvoorbeeld een gezicht gegeven aan Malou; een schaapje. Wij komen uit Dordrecht en zijn dus ‘schapekoppen’.’

Esther is getrouwd en heeft twee mooie dochters van 2 en 4 jaar. Ze is verloskundige, maar het onregelmatige werken in combinatie met haar gezin vond ze niet fijn, het was altijd stressen. Daarom is Esther daar voorlopig mee gestopt. Ze wilde wel graag iets om handen hebben zo is Malou4kids geboren. Nu werkt Esther dus vanuit huis. Overdag heeft ze alle tijd voor de meisjes en maakt ze de pakketjes klaar. ’s Avonds als de kinderen op bed liggen kruipt Esther achter de laptop. Ze verzorgt meestal de in- en verkoop en het klantencontact.  Er blijft weinig tijd over voor hobby’s, maar sinds kort zit Esther weer op dansles en dat vindt ze heerlijk. Daarnaast speelt ze graag piano.

Zus Laura is de technische van de twee, zij bouwt en verzorgt de website. Laura woont samen met haar Zweedse vriend en hun drie katten.Vorig jaar mei heeft Laura de HBO opleiding Mediatechnologie afgerond. Deze opleiding was gericht op het ontwikkelen (van concept tot testfase) van allerlei mediaproducten. Tijdens haar studie heeft Laura dus ook al flink wat websites moeten bouwen. Op dit moment werkt Laura 4 dagen in de week als applicatiebeheerder op een middelbare school. Ze is dus nog steeds veel bezig met ict en software, maar zit nu meer aan de beheerderskant. Haar overige tijd gaat voornamelijk naar Malou4kids. Laura: ”Net als Esther heb ik dus weinig tijd over voor mijn hobby’s. Maar heb ik even tijd dan speel ik graag piano of computerspellen. Als het lekker weer is vind ik het ook leuk om buiten te geocachen.”

De twee zussen runnen webshop dus samen. Esther verzorgt meestal de in- en verkoop en het klantencontact. Laura verzorgt de website en de administratie. ”Verder zijn we heel erg blij met Laura’s vriend, hij steekt heel wat vrije uurtjes in het bouwen en verbeteren van onze website.”  Toekomst plannen zijn er ook, alhoewel ze nog geen jaar bezig zijn. Esther en laura investeren nu ooral in Malou4kids, maar ze zien nu al een stijgende lijn in het aantal bezoeken en bestellingen. ”We hopen de komende tijd nog meer te groeien. We willen dat Malou4kids een begrip wordt, dat onze merken een rage worden. Dat is waar wij naar streven ;-).”

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Malou4kids voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. ”We zijn verbaasd over het aantal platforms die er bestaan waarop je je als webwinkel kunt presenteren. We hebben gekozen voor Hippez, het zusje van Hippe Shops, omdat Hippe shops ons in eerste instantie aansprak. Net op dat moment werd Hippez geboren, net als wij startend en speciaal gericht op kinderkleding. Wat wil je nog meer?”

Actie
Malou4kids heeft ook nog een leuk voordeeltje voor je. Wil je op de hoogte blijven van de acties en aanbiedingen van Malou4kids? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen €5,- shoptegoed. 

Malou4KidsBezoek HipPeZ winkel Malou4Kids
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) van exclusieve merken Mio my Mio, Drappa Dot en Lucky Wang.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: