Magische eenhoorn geboortekaartjes

by Theresia on 20 december 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

De geboorte van je kindje is een magisch moment in je leven. Een moment dat je nooit meer vergeet, het eerste contact met je baby laat je hart overstromen van liefde. Zo’n indrukwekkend moment verdient een bijzonder geboortekaartje. Bij Studio Koekepeer hebben ze voor deze magische momenten een schitterend geboortekaartje, namelijk met unicorns.

Studiokoekepeer - geboortekaartje eenhoorn jongen - HipPeZ

Eenhoorns zijn echt mateloos populair op dit moment, en eigenlijk is het ook niet zo gek. Ze zijn schattig en fabelachtig mooi, en daar zijn ze het bij Studio Koekepeer helemaal mee eens. Zij hebben de eenhoorn in een schattige uitvoering verwerkt op verschillende geboortekaartjes. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende kaartjes, afmetingen en kleuren, ze zijn ook heel handig aan te passen naar jouw wensen. Het leuke van Studio Koekepeer is dat ze de unicorns voor zowel de newborn girls als boys hebben ontworpen. De gouden details maken het kaartje nog feestelijker.

Ga je voor een enkel kaartje of kies je voor een dubbele of zelfs een drieluik? Er is ook keuze uit de grootte van het kaartje en uiteraard kun je hier ook kiezen voor een bijpassende envelop in kleur, een vrolijke sluitzegel en je bent hier op het juiste adres voor de liefste kraamborrelkaartjes. Ook kun je het geboortekaartje laten afdrukken op canvas, een mooie decoratie in de babykamer.

Studiokoekepeer - geboortekaartje eenhoorn - HipPeZ

Wanneer jullie het perfecte kaartje hebben gevonden en aangepast naar eigen wens, ontvang je met de code GPHAPPY een gratis proefdruk. Wel zo fijn dat je hem thuis even uitgebreid kunt bewonderen en eventueel aanpassen. Wanneer je kleintje is geboren en je de bestelling voor 12:00 doorgeeft wordt deze dezelfde dag nog voor je gedrukt en verzonden. Bij advies of hulp kun je op werkdagen altijd contact opnemen met het gespecialiseerde team, per mail of telefoon.

Je shopt deze schattige unicorn geboortekaartjes online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Studiokoekepeer.nl

Studiokoekepeer - unicorn geboortekaartje - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: