Magisch mooie Maileg

by Theresia on 21 februari 2018

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Ken jij het magisch mooie speelgoed van Maileg al? Of ben je al een groot fan van de konijntjes, de muisjes en alle prachtige spulletjes die erbij horen? Wij waren al verliefd op dit bijzonder leuke Deense merk, maar bij het zien van de keukentjes en andere meubeltjes bij Kdootjes.nl was het helemaal raak. 

Kdootjes Maileg magisch mooi speelgoed op Hippez.nl

Hoe zoet en beeldig wil je het hebben? Maileg heeft nu ook metalen keukentjes voor de poppen ontworpen. Met de keuze uit deze schattige roze met mintgroene keuken en een roomwit met donkergrijze variant. En ze zijn beide echt fantastisch. Het keukentje is gelijk speelklaar, hij is namelijk voorzien van heel veel schattige accessoires zoals een fluitketel, keukenhulpjes, steelpan, koekenpan en een vergiet. Er zit zelfs een theedoekje bij die je aan de zijkant van het keukentje kunt hangen. Een superleuke keuken met achterwand, fornuis, gootsteen, twee kastjes en een oventje waarin je de heerlijkste dingen kunt bakken.

Het fijne aan dit mooie Deense label is dat alles handgemaakt wordt, zo ook de keukentjes. Daardoor ziet alles er vintage uit en is niet zo strak als een machinaal gemaakt exemplaar. Dit geeft de meubeltjes juist nog meer charme en daardoor is geen enkel exemplaar precies hetzelfde.

Maileg keuken offwhite - Kdootjes - HipPeZ

Met de konijntjes en de muisjes en al hun vriendjes van Maileg start je een leuke basis, met alle meubeltjes, kleding en extra accessoires bouw je de verzameling uit. Zo zijn er babykonijntjes, vaders, moeders maar ook een Koninklijk gezin. Maak een slaapkamer, een keuken, een kleedruimte en ga zo maar door. Bedjes, beddengoed, tafeltjes en stoeltjes, kinderwagens, enz, enz. Te leuk allemaal. En wanneer je klaar bent met spelen is het een lust voor het oog op de kinderkamer.

Maileg zorgt voor urenlang speelplezier en is keer op keer uit te breiden met nieuwe spullen. Creëer je eigen poppenhuis of bouw steeds opnieuw een andere inrichting. Ga je voor een hele Maileg familie of kleed je het liefst jouw favoriete konijn of muis aan in de nieuwste outfit?

Je shopt al deze en nog veel meer bijzonder mooie spullen van Maileg online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Kdootjes.nl

Maileg dressingroom - Kdootjes - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: