Maak kans op deze stoere shopper van Salty Dog

by Theresia on 31 maart 2013

in Hippez Blognieuws

HipPeZ Happening – Heb je ook zo’n zin in mooi weer en eigenlijk nog meer zin in de zomer dan in de lente? Lekker lang buiten en genieten van de zon, ook wij, bij HipPeZ kijken daar erg naar uit! Maar dan moet er wel geshopt worden, want we willen wel hip voor de dag komen met de kids. Vandaag, 31 maart en maandag 1 april kun je alle mooie voorjaars- en zomerkleding shoppen met 15% korting bij maar liefst 25 hippe webwinkels. Steek de kids in het nieuw, geniet van de korting én maak kans op 1 van de 3 goodieZbagZ! De goodieZ van de HipPeZ Happening deelnemer Sammi-Kids, een fijne grote en hippe rode tas van Salty Dog.

In één van de goodieZbagZ zit deze hippe shopper van Salty Dog, deze shopper is ideaal om te gebruiken bij het shoppen, geen tasjes die in je vingers striemen maar alles bij elkaar in deze grote rode shopper. De tas wordt afgesloten met een rits dus ook je portemonnee is veilig. Daarnaast is hij ook perfect om als strandtas te gebruiken, handdoek, boek, fles water en zonnenbrand, het past er allemaal met gemak in. Zo kom je nog eens hip voor de dag op het strand of aan het meertje. En of je hem zelf gebruikt, je zoon of je dochter, het wordt ongetwijfeld een favoriet!

Deze grote, rode Salty Dog tas wordt ter beschikking gesteld voor Sammi-kids. Sammi-kids is de hippe online kinderkledingshop voor stoere en sportieve kids. Je spot er merken als Cost: bart, Petrol industries, Salty Dog, Eager Beaver, Rags én het trendy Monta. De kinderkleding bij Sammi-kids is altijd goed betaalbaar en volgens de laatste trends. Ben je dol op koopjes, dan tref je het want bij Sammi-kids hebben ze een outlet hoek met kortingen die oplopen tot 70%. Kleding die je bij deze hippe shop bestelt en voor 16:00 uur betaald gaat dezelfde dag nog op de post en is je bestelling hoger dan €25,00 dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Ga je mee shoppen bij Sammi-kids?

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: