Ken je het sprookje van de prins, prinses en de draak? Of die van de piraten, haai en zeemeermin? Niet? Dat kan kloppen, dat verhaal kan je namelijk zelf verzinnen en spelen met de bijzonder mooie poppen en/of rammelaars van Maileg, uit het assortiment van Favourite Things.

Maileg-FavouriteThings-HipPeZ

Maileg wordt ontworpen door de Deense designer Dorthe Mailil. Misschien ken je haar al van de konijnen, de Pixies of de muisjes. Maileg ontwerpt vooral veel mooie knuffels, rammelaars en ander speelgoed. Deze hippe, geweldig leuke rammelaars maken samen een verhaal. Speel je eigen sprookje met deze te gekke rammelaars.

Geef ze als kraamcadeau en breidt iedere keer de verzameling uit. Kies voor het Koninklijk paar in het kasteel met de ridders of voor de piraten in het bootje op zoek naar de zeemeermin die achterna gezeten wordt door de hhhhhhhhhhhaai. Spannende uren speelplezier shop je met deze collectie van Maileg. Dit is zo’n fijn van nul tot een jaar of zes speelgoed wat je kind keer op keer zal pakken om mee te spelen. Breidt het uit samen met je verhalen. Gebruik het als extra om je bedtijd verhaal nog meer aan te kleden, of juist om je verhaal mee te starten. Zet het gezellig op de kamer van je kleintje, het is immers een mooie toevoeging. Leg het in de box, kortom er zijn zo vreselijk veel mogelijkheden met deze geweldige rammelaars. Laat ze tot je verbeelding spreken.

Maileg-piraat-FavouriteThings-HipPeZ

Je shopt deze hippe poppen, dieren en artikelen bij Favourite Things. Leuk voor de komende cadeaumomenten. Veel geefplezier alvast!