Luxery Looxs – let’s party

by Theresia on 25 oktober 2017

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken

De nieuwe levering van Looxs is binnen bij NummerZestien. Deze levering heeft de naam Luxery Looxs, een prachtige collectie met kleding die het perfect doet op een feestje. Dus let’s party, girls! Mooie rijke stoffen en kleuren met een geheel eigen Looxs look! Eigenwijs, classy, hip en vol prachtige details. 

Looxs Luxery - NummerZestien - HipPeZ

In de Luxery Looxs straal je op je eigen trendy manier, stijlvol stoer in hippe prints en mooie stoffen. Of je nu een outfit zoekt voor de feestdagen of een feestelijke dag, met deze collectie kom je altijd classy voor de dag. Mix en match er lekker op los, ga voor chique met een stoere touch en een beetje glans hier en daar. Voor ieder meisje haar eigen stijl.

Luxery Looxs -NummerZestien - HipPeZ

De Luxury levering van Looxs bestaat uit warme kleuren in combinatie met zwart-wit, grijs en donkerblauw. Bordeauxrood is toch wel de kleur die er deze levering uitschiet. De kleur warmrood is de kleur van dit seizoen. Combineer ze onderling met elkaar of kies voor een mooie combinatie met zwart, wit of een hippe grijs- of bruintint.

Looxs heeft zo’n fijne eigen uitstraling die je al snel herkent. Een stijlvol label met een hippe touch, tijdloos en toch helemaal van nu. Uitgewerkt tot in de kleinste details en draagbaar voor ieder meisje. Of je nu voor het mooie klassiek gaat of liever een trendy touch geeft aan je outfit. Je kan met alle kledingstukken verschillende kanten op.

looxs-korte-rok - NummerZestien - HipPeZ

De hippe rokjes zijn er in zwart, goud, donkerblauw en bordeaurood. Van een plissé rok in glanzende zwarte stof tot die hippe tule rok met applicaties. Match ze met een mooie legging uit dezelfde levering, een hippe top en laat die feestelijke dagen maar komen of maak van iedere dag zelf een feestje.

Je shopt deze schitterende en feestelijke collectie Luxery van Looxs online bij HipPeZ aangesloten webwinkel NummerZestien.eu. En laat je ons weten wat jij de allerleukste outfit vindt uit de Luxury collectie?

looxs-Nummerzestien- HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: