De nieuwe zomercollectie 2018 van Lovestation22 hangt online te pronken bij Kinderjurken.com. Een collectie waarbij je je direct in zomerse sferen waant. Tropisch, vrolijk en hip voor de meisjes. 

SS18 Lovestation22 - Kinderjurken.com - HipPeZ

Zomercollectie 2018 is tropisch

Lovestation22 heeft weer een prachtige collectie neergezet. Een mooie mix van kleuren en prints.

Deze collectie doet tropisch aan en laat je verlangen naar warme zomerdagen. Lange en kortere jurkjes met prints van tropische vogels, cactussen, vissen, geometrische- en dierenprints. Net zo vrolijk als de zomer zelf.

Van het hippe monochrome zwart-wit naar het mooie zalmroze en van het fuchsia roze naar mooie blauw- en groentinten. En heel veel jurkjes zijn verkrijgbaar in twee lengtematen, zo heeft jouw dochter altijd de juiste lengte waar zij zich het fijnst in voelt. Met een mouw of mouwloos, maar stuk voor stuk beeldschoon om te zien.

Kinderjurken - Lovestation22 - jurk Guusje - HipPeZ

Lovestation22 favoriet bij meisjes

En dat vinden wij niet alleen bij HipPeZ, heel veel ouders hebben dit merk als als favoriet bestempeld. Ze vliegen namelijk de deur uit bij Kinderjurken.com. Deze hippe nieuwe zomercollectie van het hippe Nederlandse kinderkledingmerk Lovestation22 is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152. Ook leuk om te mixen wanneer je twee dochters hebt. Ze dragen dan bijvoorbeeld hetzelfde merk, in dezelfde kleur maar een ander printje. Of de één een lange jurk en de ander het kortere modelletje.

Wij worden er op de redactie van HipPeZ heel blij van en verlangen onmiddellijk naar de zomerse maanden. Ben je ook zo dol op deze nieuwe collectie en kan het jou ook niet snel genoeg zomer worden? De jurkjes zijn ook met lagere temperaturen al leuk te dragen met een legging en een vestje of lange kniekousen met een stoer jack. De leggings en vestjes passend bij deze collectie zitten ook in het assortiment van Kinderjurken. Zo weet je zeker dat de kleur precies matcht en heb je een superleuke set voor het voorjaar en straks de zomer.

Je shopt al deze jurkjes en nog veel meer moois van o.a. Lovestation22 online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Kinderjurken.com

Lovestation22 ss18 - Kinderjurken - HipPeZ