Lovestation22 in de digitale schappen van Zazou.eu

by Theresia on 23 februari 2016

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Heerlijk, die nieuwe zomercollecties van 2016. Tijdens het shoppen van de zomerkleding is het fijn wegdromen naar zonnige oorden, warme dagen en vrolijke kleding. Lovestation22 is zo’n merk waar je direct vrolijk van wordt, vanwege het kleurgebruik, de dessins en de prijs. Een perfecte combinatie voor de zomer. De eerste levering van dit hippe merk hangt nu in de digitale schappen van Zazou.eu.

Zomer2016-Lovestation22-Zazou.eu-HipPeZ

Er is geluisterd naar de meisjes, dat is duidelijk te zien, want welk meisje wil nu niet – net als mama – in het lang? Vandaar de maxidresses en maxiskirts in de collectie. Ubercute! En het feit dat de jurkjes mouwloos zijn los je op met een mooie bolero of dat vestje wat je nog in de kast hebt hangen natuurlijk.

Zazou.eu-Lovestation22-Zomer2016-HipPeZ

De kleurencombinatie van helderblauw, wit en zwart is er eentje die je bij blijft, zeker voor de zomer. Helemaal fantastisch vinden wij de turquoise, mint en grijs combi. Zoetfris, zo komt hij over. Voor de lieve meisjes, maar met een bite.

Lovestation22-zomer2016-Zazou.eu-HipPeZ

Gemaakt van katoen met elastan blijft de kleding van Lovestation22 mooi in model zodat je keer op keer, ook na vele wasbeurten, toch nog een mooi jurkje uit de kast trekt. Zoals gezegd is dit het eerste deel van de collectie en wordt er binnenkort nog veel meer leuks verwacht. We keep you posted!

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: