Lovely Little One is een webshop vol hippe merkproducten voor baby’s en kinderen. Voor bijzondere kinderkamers shop je hier de leukste opbergers, hip beddengoed, schattig behang, lieve knuffels, speelgoed en nog veel meer. Oftewel Lovely Things for Lovely Little Ones! 

LovelyLittleOne-HipPeZ

Bij Lovely Little One ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar de hipste baby- en kinderspullen. Een baby- of kinderkamer is zo ingericht met het assortiment uit deze shop. Met een bijzonder behangetje aan de muur van Studio Ditte, Roomblush of het lieve Fiep Westendorp fotobehang van KEK Amsterdam. Maar ook voor de leukste posters, schattige kussens in de vorm van een wolk of heerlijke zachte dekentjes en lakentjes met een printje en de hipste lampjes ben je hier aan het juiste adres.

De tipi staat voor urenlang speelplezier en siert ook nog eens de woon- of kinderkamer, en met mooi weer kan hij zo mee naar buiten. Ook de Rocking Dino van Done by Deer is een oogstrelend mooi stukje speelgoed, maar ook voor een bijzonder kinderservies slaag je bij Lovely Little One. Met bijzondere merken als Electrik kidz, Goodnight Light, Kid O, Pure Kids, Roommate DK, Studio Inktvis, Up! Warsaw en meer shop je hier de leukste items voor jouw kleintje of als cadeau voor iemand anders.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: LovelyLittleOne.com