Love, Peace & Joy | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 18 maart 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Deze week staat Love, Peace & Joy in de schijnwerpers op de voorpagina van HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze HipPeZ winkel voor retro kinderkleding in een hip jasje, accessoires en cadeautjes voor stoere jongens en meiden.

Over Love Peace & Joy
Love, Peace &  Joy verkoopt kindermerkkleding, accessoires en cadeautjes van het eigen label Love, Peace & Joy en ook van andere hippe kidsfashion labels zoals Albababy, 4funkyflavours, Smafolk, Katvig, Moccis, Kidsonroof, Blafre, Mibo, Froy&Dind, Huisteil en Zebra Trends. De shop richt zich op vaders en moeders met kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 tot 12 jaar.

Wat deze kinderkleding webshop uniek maakt is het eigen label dat uitsluitend via Love, Peace & Joy verkrijgbaar is. Deze shop durft anders te zijn en wil het webshoppen wat persoonlijker, en wat minder anoniem maken, waardoor het bij Love, Peace & Joy prettig en laagdrempelig online shoppen is. Er wordt veel aandacht besteed aan verpakking, verzending en de nazorg. Ook zet deze webwinkel zich geregeld in voor goede doelen. Love, Peace & Joy opende in september 2011 haar virtuele deuren en veel hippe ouders hebben inmiddels de weg naar deze coole kinderkleding webshop gevonden.

Wie is Love, Peace & Joy?
We vinden het bij HipPeZ altijd leuk om onze bezoekers kennis te laten maten met de gezichten achter de aangesloten shops. De eigenaren van Love, Peace & Joy stellen zich graag aan je voor.

”Wij, Paul Huizinga (32) en Ellen Das (37), zijn de eigenaren van het label en de shop. Wij kennen elkaar nu zo’n 3 jaar. Vanaf het begin is er een klik op creatief vlak en bestaat al het idee van de t-shirts. Het ‘daar moeten we toch iets mee doen’ is nu werkelijkheid geworden – en dat is ontzettend leuk!. Samen bedenken we, Paul maakt er visueel iets moois van, Ellen zet de puntjes op de i en doet de communicatie.

In het voortraject begin je natuurlijk met rond te kijken wat is er al, waar is nog gebrek aan en kunnen we wel echt iets nieuws bieden. Tijdens die zoektocht kwamen we merken tegen die ons ook aanspraken en wel in lijn liggen met de ideeën voor onze eigen shirts, maar toch niet precies dat wat wij in gedachten hadden. Zo ontstond het idee het eigen label aan te vullen met een aantal reeds bestaande merken die allemaal op een bepaalde manier goed passen bij ons eigen label. Daaromheen hebben we vervolgens ook een assortiment bijpassende accessoires en cadeautjes ingekocht. Uitgangspunt: Je moet er een bepaald gevoel bij krijgen. Wij noemen dat het ‘love, peace & joy’ gevoel, een gevoel dat een beetje nostalgie oproept, je moet er blij van worden.

Ellen heeft haar eigen communicatiebureau en Paul is zelfstandig grafisch ontwerper. Wij zijn gek op alles wat te maken heeft met de jaren ‘50/’60/ ’70. Ellen heeft 2 kinderen uit een eerdere relatie Merijn (9) en Tije (5). Zij zijn ook wel een beetje onze inspiratie en helpen ons door hun mening te geven en natuurlijk worden ze regelmatig ingezet als fotomodel!”

Wat mogen de bezoekers van HipPeZ in de toekomst van Love, Peace & Joy verwachten?
De shop is nog een nieuwkomer in webwinkelland maar heeft ook al plannen voor de langere termijn, zoals het uitbreiden in zowel een breder assortiment als het toevoegen van bijzondere merken. Ook het uitbreiden van de collecties in babymaten staat op het verlanglijstje en misschien ooit een eigen label voor volwassenen.

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Love, Peace & Joy voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Ellen vertelt: HipPeZ is specifiek gericht op kinderkleding, houdt leuke acties en biedt actieve ‘ondersteuning’ bij onder meer social media.

Actie
Voor de bezoekers van HipPeZ heeft Love, Peace & Joy nog een leuke verrassing. Als je bij je bestelling bij de webshop van Love, Peace & Joy HipPeZ invult bij het veld  ‘opmerking’ dan wordt er een leuk cadeautje met de bestelling meegestuurd!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: