Lötiekids hippe kinderkleding uit Barcelona

by Theresia on 28 april 2015

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Spaanse merken

Lötiekids is het nieuwe merk bij Spaanse kinderkleding. Uit het mooie en hippe Barcelona komt dit geweldige kinderkledingmerk. Wanneer het zonnige zuiden de hippe prints uit Scandinavië oppikt krijg je deze bijzonder mooie kinderkleding.

Lotiekids 2015 HipPeZ

 

Met het gebruik van heerlijk zacht katoen en de all-over prints heb je een geweldige combinatie. Dit alles met een soms nautische touch. Zie bijvoorbeeld deze hippe sweaters met streep en knopen. Een fijn item om te dragen, een goede kwaliteit waar je dus ook heel lang plezier van hebt. En zo leuk, hij is er voor jongens in blauw en voor meisjes in een roze streep.

shirt-japanse-vissen-lotiekids hippez

Hippe mode met een basic touch, rustig maar niet saai. Makkelijk te combineren en altijd goed. Deze collectie straalt een hippe comfort uit! Precies wat we willen voor onze kids, toch? Naast deze geweldige sweaters hebben ze bij Spaanse kinderkleding een heel fijne collectie van Lötiekids. Denk aan leggings en t-shirts. Draag de leggings gewoon zo of doe er een hip rokje overheen voor de meisjes. Een aanrader is de Japanse vissen print. Die is ook zoooooooooooo leuk.

logo_sk

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: