Lollypopshop jurkjes – flaneren over de boulevard

by Theresia on 26 juni 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Het warme weer komt eraan net als de zomervakantie. Voor sommige van ons staat de zomervakantie al binnen enkele weken voor de deur. Heerlijk dat vooruitzicht op lange warme en zonnige dagen en vakantie vierend in Nederland of een van de prachtige vakantielanden. Wat stop je dan allemaal in de koffers: natuurlijk de mooiste zomerkleding. En het leuke van zomerkleding is dat het dun is en weinig ruimte inneemt zodat je er ook lekker veel van mee kunt nemen. Voor de meisjes mogen de jurkjes absoluut niet ontbreken, het draagt zo lekker luchtig en het staat altijd geweldig.

Bij de HipPeZ aangesloten shop Lollypopshop vonden wij deze superlieve en überhippe zomerjurkjes met de meest trendy stofjes. Zo’n jurkje mag echt niet ontbreken in de zomergarderobe van jouw kleine meid. Wat te denken van dit zomerjurkje met een rokje voorzien van taartjes, zo ziet jouw kleine prinses eruit om op te eten. Of het jurkje met rozen. Jane ontwerpt de mooiste jurkjes en heeft ook nu weer een prachtige en uitgebreide collectie in haar winkel gepresenteerd. Of je nu dol bent op tulpen, het echte ‘ik hou van Holland’, bloemen, ruitjes, polkadots of Amerika je vindt het er allemaal. Alle jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 86-92 tot en met 134-140. Ze zijn niet alleen als jurkje te dragen maar staan ook erg leuk als tuniekje. Of je nu bijna jarig bent of straks de show wilt stelen tijdens het flaneren over de boulevard, met een jurkje van Lollypopshop gaat het jouw kleine meid zeker lukken.

Kijk voor het complete overzicht van deze hippe jurkjes bij Lollypopshop en scoor er gelijk bijpassende sieraden en haaraccessoires bij.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: