Lofff – voor kleine én grote meisjes

by Theresia on 23 maart 2011

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Outlet kleding

Ken je Lofff al? Lofff is Nederlands merk. Lofff maakt kleding voor meisjes en dames in een geheel eigen stijl. De ontwerpers  van Lofff maken dingen die ze zelf mooi vinden en hopen dat het bij de klanten in de smaak valt. Alle ontwerpen worden nog gewoon met de hand getekend met als gevolg dat de kledingstukken vanaf het allereerste begin een ziel hebben. Bij Lofff ontwikkelen ze hun eigen dessins en printen zelf de stoffen.

Elke collectie heeft een eigen thema zoals bijvoorbeeld het kinderboek “alle voetjes dansen”, een continent “Antartica” of iets als “Magic”. Die kledingstukken sluiten mooi op elkaar aan en zijn onderling eindeloos te combineren.

Lofff is een hip merk van goede kwaliteit en een prijsklasse in het middensegment. Aangezien er een beperkte beschikbaarheid is van de artikelen maakt het heel aantrekkelijk.

Lofff is te verkrijgen bij de HipPeZ aangesloten shop Picobello-Outlet tegen nog scherpere prijzen. En wat nog leuker is, Picobello-Outlet verkoopt ook Lofff voor dames. Zo slaag je voor dit prachtige merk voor je prachtige dochter én voor jezelf.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: