Loeke Look by Design Heroes

by Theresia on 5 maart 2011

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

Loeke Look shirts van Design Heroes zijn ontworpen door Loeke Braam. Loeke Braam studeerde in 1997 af in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zij tekende en schilderde altijd als hobbyist. Na ruim zes jaar als communicatie-adviseur en Brand Equity Manager werkzaam te zijn geweest heeft ze in 2003 drastisch het roer omgegooid en is ze begonnen met Loeke Look. Loeke Look is ondertussen uitgegroeid tot een bekend kindermerk dat allerhande producten ontwerpt waar zowel de kinderen als de ouders blij van worden, zoals deze shirts.

Design Heroes is een Nederlands merk dat is opgericht in 2004 door Ramon Stam. Samen met een creatief team ontwerpt en distribueert hij commerciele produkten op basis van illustraties en ideeën.

De collectie van Loeke Look wordt gekenmerkt door vrolijke frisse kleurrijke ontwerpen. Deze vrolijke collectie is speciaal voor de kleintjes in de maten 6-12 maanden, 1-2 jaar en 2-3 jaar en gemaakt van 100% katoen. De vrolijke shirts zijn te verkrijgen bij de HipPeZ aangesloten shop Het kleine kledinghuisje. Word je ook zo blij van deze prints, surf dan snel naar de site.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: