Lodger Bubbler – het ultieme kraamcadeau

by Theresia on 23 april 2011

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

Op zoek naar een ultiem kraamcadeau? Bij HipPeZ aangesloten shop Morris en Mara vind je de Lodger Bubbler, een prachtig Nederlands merk.

De Lodger Bubbler is eigenlijk van alles: een badhanddoek, een badcape maar ook een wikkeldoek voor pasgeboren baby’s. Ook handig voor je kleuter in het zwembad als een soort badjas. Een multifunctioneel product voor langdurig gebruik.

Wat de baddoek van Lodger zo uniek maakt is dat deze tweezijdig te gebruiken is en je daardoor meteen een badcape in twee kleuren hebt. Tevens is de capuchon niet opgestikt maar uit één geheel, je kunt daardoor ook heel makkelijk de badcape omkeren naar de andere kant. Het formaat is groot en daardoor is de Bubbler te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer zes jaar. Natuurlijk droogt de Bubbler heel goed af. Morris & Mara heeft deze prachtige badcapes in de verkoop. Ideaal als kraamcadeau, voor een mooie prijs een mooi en blijvend product. En de kleuren zijn om te smullen. Word jij ook zo razend enthousiast van deze badcapes van Lodger Bubbler surf dan snel naar Morris & Mara.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: