Ben je zwanger? Of ben je de trotse mama of papa van een baby of dreumes? Dan hebben we een leuke tip voor je. Aankomend weekend wordt de Van Zwanger tot Dreumes gehouden. Dit is dé beurs voor aanstaande en jonge gezinnen!

Drie dagen lang staat Evenementenhal in het teken van alles rondom de zwangerschap, baby- en dreumeswereld! Van Zwanger tot Dreumes is dé beurs voor aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar.

Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen, volg diverse workshops, vraag advies aan deskundigen, koop de leukste producten op het gebied van o.a.  baby- en kinderkamers, decoraties, baby- kinder- en positiekleding,  geboortekaartjes, speelgoed, lichaamsverzorging en nog veel meer. Naast een divers aanbod van exposanten wordt er een workshopprogramma georganiseerd  in samenwerking met exposanten. Tijdens het workshopprogramma kun je informatie inwinnen, advies vragen en mee doen met de verschillende soorten workshops.

Er  is dus genoeg te beleven voor zowel jong als oud! Op de website van Van Zwanger tot Dreumes staat alle informatie en lees je de laatste nieuwtjes en leuke acties!
Van zwanger tot dreumesTot ziens op de beurs ‘Van Zwanger tot Dreumes’ en bezoek ook de stands van een aantal HipPeZ Kinderkleding Webshops.
28 t/m 30 september 2012 in Evenementenhal Hardenberg.