Littlerockstore | Webshop van de Week

by Theresia on 16 december 2012

in Amerikaanse merken, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Webshop van de week is deze keer Littlerockstore. Littlerockstore verkoopt officiële bandmerchandise voor babies en kinderen. Dus ben je op zoek naar dat hippe shirt van The Beatles of die kekke romper van Blondie of Johnny Cash dan moet je zeker even meelezen want dan word je hier zeker blij van. Lees mee en ontmoet Littlerockstore.

Littlerockstore heeft een enorm assortiment aan rompertjes, t-shirts, longsleeves, truien, slabbertjes, luiertassen en meer. Allemaal voorzien van die ene hippe band/zanger of zangeres. Deze te gekke rockwinkel levert de bandkleding en accessoires van alle grote platenmaatschappijen. Daarnaast verkopen ze van het musthave Hollywoodmerk de grootste collectie Rowdy Sprout producten en zijn ook fan van het trendy merk Dyno uit Zweden, precies die met die stoere vintage collectie, 100% organisch en voor kids. Littlerockstore is dus de hippe rockstore winkel voor ouders die op zoek zijn naar iets bijzonders, iets om zich mee te onderscheiden van de rest maar ook zeker voor iemand die op zoek is naar het ultieme bandcadeau voor een trendy kid.

Littlerockstore is de eerste officiële bandmerchandise webstore die zich uitsluitend richt op babies en kinderen. De shop is geopend in 2012  en inmiddels zijn ze al gevestigd in enkele Europese landen en leveren aan klanten over de hele wereld. Het idee voor Littlerockstore ontstond bij Rolf Bax door zijn passie voor muziek en kinderen. Deze combinatie vormde voor hem zijn ideale droombaan! Hij runt de website fulltime en dat is meestal nog een werkweek van 80 uur. Gelukkig hoeft hij het niet allemaal alleen te doen. De tijd die overblijft is veelal voor zijn gezin (twee jongens van 2 en 5 jaar oud).

De opstartfase was behoorlijk hectisch en de snelle groei werpt zijn vruchten af. Bij Littlerockstore zijn ze nu druk bezig om per land waar ze gevestigd zijn een goede marktpositie te verkrijgen. Toekomstplannen zijn er volop! Dat is ook de reden dat Littlerockstore koos voor een vermelding op HipPeZ.

Alle producten worden veelal uit de Verenigde Staten geïmporteerd en betreffen allen 100% officiële merchandise. Een deel van je aankoopbedrag gaat dan ook naar je favoriete band of artiest. Alle producten zijn getest en worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen voor ze deze aan de kleine rockers mogen aanbieden.

De Littlerockstore artikelen worden bij binnenkomst gecontroleerd op eventuele fabricagefouten en nogmaals voor verzending kijken ze het artikel goed na. Je bent dus altijd gegarandeerd van de kwaliteit die ze de klanten beloven. Mocht je desondanks toch een onvolkomenheid ontdekken, schroom dan niet om middels de retourprocedure het artikel terugsturen.

Hou jij of  je kind wel van iets stoerdere kleding, lekker hip van je favoriete band? Dan moet je zeker even langs Littlerockstore gaan want zo’n unieke winkel tref je niet zo vaak. Bovendien zijn de verzendkosten maar €2,95 en zelfs gratis wanneer je bestelling hoger is dan €40. En wil je het cadeau doen dan biedt Littlerockstore je ook een inpakservice voor maar €1,95. Let’s rock to Littlerockstore!


 

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: