De babykamer en kinderkamer zijn de allerleukste en liefste kamertjes van het huis. Hoe leuk is het om die helemaal naar eigen wens te stylen en in te richten. En dat wordt nu nog leuker en completer met de prachtige Adventure series van Little Dutch, nieuw in het assortiment van Dreumes enZo. Van behang tot verf en van lakentjes, dekentjes tot de mooiste mandjes, muziekdoosjes, lampen en knuffeldoekjes. Allemaal in dezelfde print, stijl of kleur.

Supermooie prints, prachtige kleuren en alles perfect bij elkaar passend, dat is de bijzonder mooie Adventure serie van Little Dutch. Of je nu kiest voor romantisch roze, beautiful blue of het moderne mint, ze zijn alle drie even schitterend. Alles wat je nodig hebt voor een mooie baby- of kinderkamer zit in deze serie. Prachtige mandjes, fijne dekentjes en lakentjes, omslagdoeken, lieve lampen, speendoekjes en opbergers, maar ook aankleedkussenhoezen behoren tot dit assortiment. Super leuk in combinatie met het bijpassende verf en behang in verschillende printjes zodat je naar eigen wens kunt combineren. Het enige wat je hierbij nog nodig hebt voor een compleet kamertje zijn de meubeltjes.

Dreumesenzo - littledutch - adventure mint - HipPeZ

Naast het lieve pastelroze is er ook het mooie mintgroen, met uiteraard ook hier een heel ruim assortiment voor een complete aankleding van de babykamer én alle aanverwante artikelen die je nodig hebt voor je baby-uitzet. Het printje blijft er eentje om steeds opnieuw verliefd op te worden. De witte beertjes, vosjes, bomen en tipi’s maken deel uit van dit prachtige design in blauw en mintgroen. De roze variant is voorzien van konijntjes, bijtjes en bloemetjes. De fijne kleuren zorgen voor een rustige en superschattig babykamertje.

Dreumesenzo - littledutch - adventure blue - HipPeZ

Het printje is niet alleen geschikt voor de allerkleinsten, ook de peuters en kleuters zijn dol op deze figuurtjes. Zo heb je lekker lang plezier van het behang en kun je de opbergmandjes gebruiken voor bijvoorbeeld het speelgoed. Zoals je hier boven kunt zien is het behang in twee prints te bestellen. Leuk om verschillende muurtjes te voorzien van verschillend behang in dezelfde kleur. Alle baby- en bedtextiel is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht. Ook de lampen zijn het bekijken meer dan waard. Wanneer de lamp niet brandt zie je een sprinkle printje, doe je hem aan dan komt de beer tevoorschijn met zijn vriend de vos, vlakbij zijn tipi bij de blue Adventure.

Doordat deze serie in iedere kleur dezelfde printjes heeft kun je er ook voor kiezen om te mixen, kies bijvoorbeeld voor het roze met mintgroen, zo voeg je een extra kleur toe en past het onderling toch perfect bij elkaar. Ook wanneer je een tweeling verwacht met een jongen en een meisje kun je dit onderling ontzettend leuk combineren. Beide hetzelfde printje in een eigen kleurtje….

Je shopt de gehele collectie van Little Dutch Adventure online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Dreumesenzo.nl.

Little Dutch Adventure - Dreumesenzo - HipPeZ