HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Little-Chipmunks zomercollectie 2018

Oud

De Little-Chipmunks zomercollectie 2018 is wederom een juweeltje. Hippe, unieke en handgemaakte kleding voor kids van 0 tot 6 jaar. Deze toffe nieuwe zomercollectie staat bol van de prachtige kleuren, ontwerpen en Scandinavische prints. Kijk mee!

Little-Chipmunks zomercollectie 2018

Lief, superzacht en met een knipoog naar de 80’s, dat is de nieuwe collectie van Little Chipmunks voor deze zomer. En wat zo ontzettend leuk is aan deze unieke en handgemaakte collectie is dat veel van deze kleertjes genderneutraal zijn. Unisex in hippe stijl. Lekker duurzaam, want zo kan ook je volgende kindje, het kindje van je zus of vriendin het ook aan, of het nu een jongen of meisje is.

De zomercollectie 2018 bestaat uit de kleuren oker, roze, mint en het hippe monochrome zwart-wit. Toffe prints, strepen en prachtige modelletjes. En de keuze is ook zo lekker groot. Zo zijn er bijvoorbeeld zes soorten broekjes, van een fijne legging tot de mooiste bloomers, hippe haremshorts en toffe onesies en overalls. Of kies voor een van de mooie shirts, sweaters, jurkjes of rokjes, mix en match er maar op los.

Little-Chipmunks zomercollectie 2018 - HiPPeZ

Back to the 80’s

Met de collectie gaat Little Chipmunks back to the 80’s in haar prints en in de modelletjes. Zo is er een zwart-witte streepprint te vinden in broekjes en shirts. Lekker stoer met een knipoog naar de jaren ’80. Ook is er de hippe short in een tachtiger jaren modelletje, met de prints van nu. Een heerlijke eigen(wijze) stijl. En wist je dat nagenoeg alle kleertjes gemaakt zijn van bio-katoen? Heerlijk zacht voor de kleintjes, wat ook het draagcomfort vergroot en het milieu spaart. Bij Little Chipmunks streven ze naar een fair trade en gezond milieu.

Handmade with love

Alle Little-Chipmunks kleertjes worden handgemaakt, met liefde en passie voor het vak en de mode. Met oog voor detail. Ook voor de kindjes die bijvoorbeeld nog heel prematuur zijn of een afwijkende maat hebben is er veel tofs bij deze hippez shop. Costum-made is hier namelijk mogelijk. Zo fijn! Bovendien geniet je bij Little-Chipmunks van een fijne en persoonlijke klantenservice en kun je de bestelling veilig betalen.

Omdat er van iedere stof maar een aantal kledingstukken worden gemaakt, ben je altijd lekker uniek met de outfit(s) van Little-Chipmunks. Je shopt deze toffe collectie in de maatjes 50 tot en met 116 en op aanvraag kan er speciaal voor jouw kindje iets gemaakt worden. Bekijk de hele Little-Chipmunks zomercollectie 2018 nu online bij Little-Chipmunks.nl

Wil je meer toffe creaties van Little-Chipmunks.nl zien? Kijk dan hier >>>