LipFish – hippe shirts om te knuffelen

LipFish is een Zweeds design label dat vrolijke en kleurrijke kinderkleding maakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. LipFish werd in 2004 opgericht door Jenny Borije toen haar eerste kind geboren werd. Haar zelf gemaakte kleding werd enthousiast ontvangen en ze begon een simpele webshop. LipFish groeide snel en wordt op dit moment verkocht in meer dan 20 landen.

Op elk shirt van LipFish staat een grappig knuffeldier. Van die dieren zit altijd een deel los, waar kinderen mee kunnen spelen of knuffelen. De kleding van LipFish wordt geproduceerd in Turkije en India en is gemaakt van 100% biologisch katoen.

LipFish heeft voor de zomer 2011 een nieuwe collectie – Schattige insecten. Geen pesticides nodig! Als je deze schattige insecten ziet wil je ze toch meteen mee naar huis nemen om mee te knuffelen? Nou, dat kan.Wat dacht je van het felgroene t-shirt met korte mouwen voorzien van Lola het lieveheersbeestje. Lola houdt van feestjes. Kinderfeestjes welteverstaan, met cake. Lola is gek op cake. Of het felblauwe t-shirt met Adam de Mier. Adam houdt van hard werken, hij ziet het zelfs als leuk tijdverdrijf. Wij willen al deze shirts wel in onze kasten leggen, kun jij kiezen? Deze hippe shirts van LipFish zijn verkrijgbaar bij onze HipPeZ aangesloten shop Malou4Kids.