LievaJurkjes | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 1 januari 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Lieva Jurkjes is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze hippe webshop waar stoere jurkjes voor lieve meiden de boventoon voeren. 

Over de webwinkel
Lieva Jurkjes is het online adres voor Kinderjurkjes in maat 104 t/m 176. Ofwel voor alle basisschool meisjes. De webshop verkoopt een scala aan hippe merken zoals Another World, JNY Design, Seguro, Dandy Star, Derhy Kids, Calao, Deux par Deux, VinRose, DUNS Sweden, Kidz-Art, Plastisock, PomPom, Japon&Jakje, Airforce, AYA Naya, Swart, Quapi Kidswear. En komende zomer komen daar weer een hoop nieuwe merken bij zoals onder andere Mijn. De shop richt zich op meisjes tussen de 4 en 12 jaar die het liefst iedere dag jurkjes dragen, naar school en naar feestjes. Lieva Jurkjes onderscheidt zich van al die andere kinderkleding webwinkels door het aanbod van een aantal merken die bijna niemand verkoopt in zo´n groot jurkjesassortiment. Bijvoorbeeld Deux par Deux en Derhy Kids. Maar vooral natuurlijk omdat de webshop volledig gespecialiseerd is in kinderjurken voor basisschoolmeisjes.

Over de eigenaar
Lieva Jurkjes bestaat in februari 2012 alweer 1 jaar. Een jaar dat overigens voorbij gevlogen is, vindt eigenaresse Brenda Gerritsen. Want Lieva Jurkjes is enorm gegroeid! Brenda is getrouwd met Han en is moeder van Nynke (8) en Jelle en Siem (beide 7). Brenda: ”Lieva Jurkjes doe ik er in de avonduren bij. Ik heb daarnaast een fulltime baan als zelfstandige marketingcommunicatie adviseur. Gelukkig heb ik maar weinig slaap nodig! Mijn opdrachtgevers zijn vooral financiële dienstverleners zoals verzekeraars. Hier verzorg ik bijvoorbeeld reclame-campagnes of het (her)schrijven van brochures, brieven, en dat soort zaken in begrijpelijk Nederlands. Maar vaak werk ik ook aan grote website projecten.” Op de vraag hoe Lieva Jurkjes is ontstaan antwoordt Brenda: ”Mijn dochter Nynke wil alleen jurkjes dragen. De frustratie werd steeds groter want er zijn bijna geen leuke sites met een groot assortiment jurkjes en dus keuze in jurkjes in grotere maten. Daarnaast wilde ik vanuit mijn eigen adviesburo in marketing en communicatie zelf praktijkervaring opdoen met e-commerce en zoekmachine-optimalisatie. En als belangrijkste reden wilde ik een site starten waar klantbelang ook echt voorop staat. Eerlijke prijzen voor kwalitatieve producten met een uitstekende service. Niet van die vervelende verrassingen als je bijvoorbeeld iets wilt ruilen en dat dan niet blijkt te kunnen. Je blijft dan maanden zitten met een verplichting om opnieuw iets te bestellen. Dus gewoon geen gedoe!”

Brenda runt de shop zelf. Ze zegt dat haar man helaas a-technisch is op het vlak van webshops. ”Gelukkig kan mijn schat van een moeder (die aan de andere kant van Nederland woont) af en toe bijspringen. Dat is vooral tijdens vakanties en bij live verkoop op een fair erg handig!” In Brenda’s drukke bestaan is ook nog ruimte voor ambities. Voor de toekomst is haar focus een uitbreiding van merkenaanbod met vooral nieuwe startende merken zodat ook zij een platform krijgen om hun jurkjes met de wereld te delen. Ook wil Brenda meer biologische en maatschappelijk verantwoord geproduceerde jurkjes gaan verkopen. En voor het verder vergroten van haar vakkennis wil ze verder experimenteren met haar webshop. Om klanten nog meer zoekgemak te bieden is Brenda bezig om te zoeken naar alternatieven voor haar huidige webshop contentmanagementsysteem. Dit vindt ze zelf bijvoorbeeld niet klantgericht genoeg, waardoor ze klanten niet kan helpen zoals ze eigenlijk zou willen.

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Lieva Jurkjes voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen: ”Groeiend platform van leuke webshops die elkaar versterken. Heeft de ene winkel net niet wat je zoekt, dan kun je snel terecht bij een andere leuke winkel met ook een hip assortiment.”

Actie
Je krijgt bij Lieva Jurkjes altijd al een aantal leuke cadeautjes bij je bestelling. Zoals een gratis FLOW magazine, haarspeldjes, stickertjes of een andere leuke verrassing. Maar alle HIPPEZ meisjes die in januari een mooie jurk cadeau krijgen ontvangen een betoverende verrassing. Vermeld in het opmerkingenveld bij je bestelling HIPPEZ.
 
Lieva Jurkjes.nlBezoek HipPeZ winkel Lieva Jurkjes
Nieuwe kinderkleding voor meisjes (5-14 jaar) Quapi, Dandy Star, Calao, Derhi, Duns, Imps&Elfs.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: