Lieva jurkjes | dé kerstjurk voor schoolgaande meisjes

by Theresia on 17 december 2011

in ► Kids Fashion, Franse merken, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding

Nog een klein weekje en de kerst staat alweer voor de deur! Wil je naast een sfeervol huis, een heerlijk uitgebreid diner ook de mooiste feestkleding? Wil je knallen met de kerst en voor je dochter(s) een echte eyecatcher hebben? Dan moet je zeker even langs bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Lieva Jurkjes. Bij Lieva Jurkjes hebben ze een zeer ruim assortiment met kerstjurkjes voor de schoolgaande dochter(s) vanaf maat 104 tot en met maat 164. Met meer dan 200 jurkjes zal er zeker iets voor jouw oogappel tussen zitten. En shoppen bij Lieva Jurkjes is nu dubbel feestelijk want de sale is al gestart.
Wat te denken van een mooi jurkje van het prachtige  Franse merk uit Parijs, Derhy Kids? Derhy is al jaren in Frankrijk een bekend damesmerk. De kinderjurkjes van Derhy zijn in Frankrijk helemaal hip deze winter. Maar ja, wat wil je ook? Derhy Kids is een kwalitatief kledingmerk met veel details zoals pailletjes, dubbele naden en kraaltjes.
Uit Canada heeft Lieva Jurkjes het hippe merk Deux par Deux gehaald. Het is een heerlijk kleurrijk merk met veel fijngebreide jurkjes waarin angora is verwerkt. Laat die winter maar komen, want jouw dochter zal het hier heerlijk warm in hebben.
Speciaal voor deze feestdagen is er een grote keuze in de mooiste feestjurkjes uit de feestcollectie van PomPom. Dit Nederlandse merk heeft er weer een geweldige feestcollectie neergezet met echte feestjurkjes. En speciaal voor de lezers van het HipPeZ blog een leuke actie! Met de kortingscode HIP ontvang je bovenop de saleprijzen ook nog eens een gratis verzending van je bestelling.  Feestelijk en hip, dat kan voordelig bij Lieva Jurkjes.
Lieva Jurkjes
Nieuwe kinderkleding voor meisjes (5-14 jaar) Quapi, Dandy Star, Calao, Derhi, Duns, Imps&Elfs.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: