Liefs van Anet – schattige geboortekaartjes voor tweeling

by Theresia on 3 februari 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Zwanger van een tweeling? Dubbel gefeliciteerd! Dat is shoppen in tweevoud, behalve voor het geboortekaartje, daar komen ze gezellig samen op. Liefs van Anet heeft een prachtige rijke geïllustreerde collectie voor twins.

geboortekaartjes tweeling - Liefs van Anet - HipPeZ

De herkenbare stijl handgetekende geboortekaartjes van illustrator Anet van de Vorst geven de kaartjes een geheel eigen uitstraling. Deze kaartjes worden met liefde en passie ontworpen en je herkent ze aan de schetsmatige tekenstijl, ingekleurd met verf, markers, helder en fris kleurgebruik en afgemaakt in photoshop.

Je ziet op de kaartjes veel vlinders, vogeltjes, bloemen, hartjes. Ook voor de geboortekaartjes voor een tweeling is er een ruime keuze. Samen in de wieg, in een bootje of bij papa en mama op de bakfiets. Lief, schattig en vrolijk met een geheel eigen stijl.

Je ontwerpt de kaartjes zelf, voeg er wat vogeltjes, vlinders, broertje, zusje of huisdieren aan toe zodat het kaartje nog beter past bij jullie situatie. Een proefkaartje bij LiefsvanAnet.nl ontvang je gratis met code AVGPD01.

liefsvananet

Ook interessant:

Previous post:

Next post: