Bij Liefs van Anet kun je geboortekaartjes ontwerpen die perfect aansluiten bij jullie wensen. De kaartjes zijn allemaal met liefde en passie ontworpen. Illustrator Anet van de Vorst heeft haar eigen duidelijke schetsmatige tekenstijl die is ingekleurd met verf en markers. Lieve, frisse en kleurrijke kaartjes met veel details zoals bloemetjes, vogeltjes en vinders. 

LiefsvanAnet-geboortekaartjes-HipPeZ

Bij Liefs van Anet vinden ze het belangrijk dat je een kaartje kiest en ontwerpt waar je zelf helemaal blij van wordt. Daarom is er ook een groot assortiment en keuze in broertjes, zusjes, tweeling en kraamkaartjes. Een duidelijk eigen hippe stijl die je doet glimlachen. Precies wat een geboortekaartje nodig heeft. Met de keuze voor roze of blauw en voor het hippe zwart-wit, een tipi, camperbus, kinderwagen of bijvoorbeeld een grappige bakfiets. Kortom kaartjes vol details. Bovendien is er ook plaats voor maatwerk, en dat is fijn.

Geboortekaartje-jongen-liefsvananet-hippezMet de handige ontwerptool maak je in een handomdraai de binnenkant naar je zin, maar ook de voorzijde is met vogeltjes, bloemen of vlindertjes aan te passen, net wat jullie het liefste zien. Wanneer je het kaartje ontworpen hebt kun je een gratis proefdruk bestellen op het papiersoort naar keuze. En er is een mogelijkheid om de kleur van de envelop te kiezen. Zo kun je thuis op je gemak kijken of dit precies is wat je voor ogen had.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: LiefsvanAnet.nl