Handmade with love is de slogan van HipPeZ webshop Liefs Lila, en dat zie je terug in haar handgemaakte producten. Hippe harembroekjes, leggings en rokjes die je kunt bestellen in de meest trendy stofjes. Veertjes, kruisjes maar ook kleurrijke all-overprints met uiltjes, vlinder, katjes, auto’s en meer leuks.

Met haar drie collecties; I dare you Digital, Colorfully Cute en Mainly Monochrome vind je direct het juiste printje. Ook kun je hier terecht voor beanies en mutsjes, knoopsjaaltjes, tunnelsjaaltjes en schattige slofjes. De slofjes zijn gehaakt en te bestellen met of zonder anti slip.

LiefsLila-HipPeZ

Maar ook voor het liefste speelgoed voor de kleintjes ben je hier op het juiste adres, gehaakte knuffeltjes, labeldoekjes, bijtringen en rammelaars en speelkettingen en speenkoorden. Alles hip & handgemaakt. Wanneer je dol bent op verrassingen is er de surprisebox! Laat je verrassen door Liefs Lila met een box vol leuke dingen. Je geeft door of het voor een jongen of meisje is, welke maat en leeftijd en de naam van het kindje. En heb je nu een kleur die je echt niet leuk vindt of juist wel, dan wordt daar rekening mee gehouden. De inhoud van de box is altijd meer dan wat je er voor betaald.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: LiefsLila.nl

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: