Liandlo – de hipste kinderkleding uit Zweden

by Theresia on 5 juni 2011

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Liandlo is een jong Zweeds kinderkledingmerk. Bij het ontwerpen van de kleding staat voorop dat kinderen er lekker in moeten kunnen bewegen en spelen. De kruippakjes, shirts en jurkjes hebben allemaal vrolijke kleuren en super hippe all-over prints. Hier wordt ieder kind blij van. Zo vind je bij KoelzKidz voor de meisjes hippe jurkjes en shirts met geweldige prints van bijvoorbeeld deze vrolijke wolken. De jongens kunnen gekleed gaan in een stoer shirt met print van bijvoorbeeld de horen, zien en zwijgen aapjes. Alle kleding wordt in een beperkte oplage geproduceerd en is dus redelijk exclusief.

Bij Liandlo is alle kleding gemaakt van biologisch geteeld katoen en draagt dit merk het Öko-tex keurmerk. Dit wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn tijdens het productieproces.

Dit kleurrijke, vrolijke merk vind je bij HipPeZ aangesloten shop KoelzKidz. Regelmatig vind je hier nieuwe modellen, die allemaal het bekijken waard zijn, van Liandlo in de winkel. Houdt de site dus goed in de gaten.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: