Let’s color the world met Kidz-Art

by Theresia on 9 maart 2015

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

Kidz-art ijsjes jurk HipPeZ.nlBij Roos en Tijn is het altijd vrolijke en hippe Hollandse kinderkledingmerk Kidz-Art binnen gekomen. De meisjes van 0 tot 12 boffen hier enorm mee! Die collectie sprankelt van kleur, en mij laat verlangen naar de zonnige dagen.

Heerlijke shirts, fijne rokjes, hippe jumpsuits, je kijkt je ogen uit! Krijg onmiddellijk zin in de zomer door het jurkje met ijsjesprint.

Wordt vrolijk van de kleuren, mix and match alles onderling. Van multicolor tot uni, alles is even mooi afgewerkt. Bij Kidz-Art hebben ze oog voor detail. Dat vind je terug in een contrasterende kleur stiksel, een extra pailletje, een poppetje of hanger aan de ritssluiting. Net dat beetje extra geeft het gevoel van luxe. Deze hippe meidenkleding is gemaakt van heerlijke stretch jersey’s en heeft een fijne smalle pasvorm.

En voor de prijs hoef je het niet te laten, die is net zo aangenaam als de vrolijke collectie. En nog een kleine tip; alle collecties zijn onderling te combineren, dus heb je nog een shirtje van vorig jaar in de kast, match hem met dat hippe rokje uit deze collectie en je meisje is weer helemaal trendy. Roos en Tijn dus!

Wanneer je voor 1 april een bestelling doet bij Roos en Tijn, vul dan bij het afrekenen code Hippez in, je krijgt de verzendkosten cadeau. Hippez dus!

Roos en Tijn hebben een nieuwe shop, heb jij hem al gezien? Naast de hippe uitstraling zijn er nog meer voordeeltjes te vinden, zo is er een chatfunctie en ontvang je maar liefst €5,- cadeau als je een account aanmaakt. Je kunt er verlanglijstjes aanmaken, betalingen en orders inzien. Kortom het bezoeken waard.kidz-art kinderkleding zomer 2015 HipPeZ.nl

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: