Lekker spelen met zand en/of water

by Theresia on 24 juli 2017

in ► Kids Lifestyle, Spelen

De zomer is het uitgelezen seizoen om lekker buiten te spelen met zand en/of water. Bij HipPeZ aangesloten webwinkel Benjamin Bengel hebben ze een uitgebreid assortiment buitenspeelgoed om de kinderen uren mee zoet te laten zijn. Handig voor thuis maar ook fijn voor een dagje strand of neem het mee op vakantie. Maak kennis met de watertank, het amfibivoertuig en de sleepboot.

gele sleepboot - GreenToys - Benjaminbengel - HipPeZ

Of je kindje nu lekker in de zandbak speelt, een dagje mee gaat naar het strand of lekker een dag aan het water tijdens de vakantie, met dit leuke en kleurrijke waterspeelgoed ben je verzekerd van urenlang speelplezier. Wat dacht je van de gele sleepboot van Green Toys? Met deze stoere sleepboot kun je slepen, varen, duiken en water gieten. Hij is gemaakt van gerecyclede melkflessen en is voedselveilig plastic. Deze Green Toys sleepboot is vrij van BPA en weekmakers. Veilig en leuk speelgoed voor de kids dus! En fijn voor de ouders, hij kan na gebruik gewoon in de vaatwasser.

haba-amfibivoertuig - BenjaminBengel - HipPeZ

Een amfibivoertuig voelt zich overal thuis, of het nu achter in de tuin is, aan het strand of in het zwembad. Deze vrolijkerd van HABA kan dus gewoon overal mee naar toe.

tankwagen - Haba - Benjaminbengel - HipPeZ

Spelen met water blijft eigenlijk het allerleukste voor kinderen. Een dagje naar het strand en lekker met water spelen wordt nog leuker met de tankwagen van HABA. Haal het water in de wagen, rijdt hem naar de juiste plek en lossen maar. Bouw je eigen zandkasteel en vul de grachten met deze stoere tankwagen.

Je shopt dit fijne buitenspeelgoed bij HipPeZ aangesloten webwinkel BenjaminBengel.com

Ook interessant:

Previous post:

Next post: