Lekker kleuren en knutselen met Tante Pollie

by Theresia on 17 december 2017

in ► Kids Lifestyle, DIY & Knutselen, Eten & Drinken

Nog een weekje naar school en dan begint de kerstvakantie, twee heerlijke weken vrij van school. In deze toch wel hectische periode vol feestdagen is het fijn om even te cocoonen met de kinderen. Lekker relaxt samen de dag doorbrengen en gezellig kleuren of knutselen.

Tante Pollie houdt er ook zo van, dat zie je wel aan haar assortiment. Zo shop je hier bijvoorbeeld een magisch toverkrasblok van Disney, het enige wat je hier nog voor nodig hebt is een potlood. En zeg nu zelf, je zou er zelf ook bijna nieuwsgierig van worden en de magische tekening willen open krassen. En

Ook superleuk is het boekje knutselen met materialen uit de natuur. Dit boekje geeft je tal van leuke projectjes om de leukste dingen te knutselen. Voor ieder seizoen staan er verschillende knutselideetjes in. Dit boekje is er voor kindjes vanaf 4 jaar.

Leer je eigen prinsessen te tekenen en ontwerp de mooiste jurken. Met dit boek Ik teken wondermooie prinsessen kan dat allemaal. Je vindt er sjablonen, voorbeelden, stickers en stofjes om creatief aan de slag te gaan. Voor alle kleine designers in de dop die dromen van weelderige prinsessenjurken.

Of wat dacht van verkleden en schminken. Laat je fantasie maar de vrije loop. Met Mijn leuk schminkboek heb je de mooiste voorbeelden allemaal bij elkaar. Ga voor een stoere piraat, een mooie prinses of een fantasiefiguur.

Zelf leren tekenen was nog nooit zo leuk en makkelijk. Met het boekje Ik leer tekenen krijg je stap voor stap instructie hoe je bijvoorbeeld een poes kunt tekenen. Tal van voorbeelden die op weg helpen om de mooiste tekeningen te maken.

Bij al deze gezellige bezigheden met je kind hoort uiteraard een heerlijk kopje warme thee. Tante Pollie heeft echte biologische kinderthee met namen die tot ieders verbeelding spreken en waar kinderen dol op zijn. Ga voor de stoere draken vuurthee, sprookjesfeestthee of kabouterthee. Wat je ook kiest en wat je ook gaat doen, veel plezier!

Tantepollie - kinderthee - HipPeZ

 

 

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: