HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Lekker hip chillen in 3Pommes en met korting

Oud

18516_dsc_7983_2Het was even doorbikkelen met kerstdiners, kerstmarkten, kerstgala’s en meer op school maar dan is het eindelijk kerstvakantie. Heerlijk! Ga je lekker weg? Op naar de sneeuw of misschien wel de zon maar ook thuisblijven is fijn met deze gezellige feestdagen. Tijd ook om wat uit te puffen, even geen schooltijden meer in de gaten houden en genieten van elkaar. Wij vinden het heerlijk om dan een dag heerlijk binnen te blijven en alleen te doen waar we zin in hebben. En bij dat heerlijke bijtanken hoort ook kleding die niet knelt, fijn zit en ook nog eens lekker hip is. 3Pommes heeft dat.

Dots baby- en kinderkleding verkoopt het mooie merk 3Pommes. Het Franse merk heeft collecties die hip zijn maar ook heerlijk zacht, exclusief en op weg om in Nederland furore te maken. Maak kennis met 3Pommes en geniet van de kwaliteit. Om deze vakantie lekker uit te rusten, wat rond te lummelen en heerlijk op de bank te hangen met zijn alles hebben ze voor de kleintjes deze hippe Funky camouflage joggingbroek een ware must have! Heerlijk zacht, gemaakt van 100% katoen.

dots-kinderkleding-logo_1Combineer hem met de beige hoodie voorzien van een heuse dino afdruk op de voorzijde. Een heerlijke zachte sweater met capuchon die heerlijk draagt. Een perfecte combi voor dagen waarop niets moet en alles mag maar ook zo om stoer voor de dag te komen. Maar ook een perfect setje na een dagje doorbrengen in de sneeuw of tijdens een lange autorit. Kinderen ontwikkelen zich beter wanneer kleding niet knellen, stug zijn of niet prettig zitten. Daar heb je met deze combinatie van 3Pommes zeker geen last van. Nu verkrijgbaar met een hoge korting, Dots baby- en kinderkleding dus!