HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Lekker chill het nieuwe jaar in met Quapi

Oud

Oudjaarsavond is in zicht, de klok tikt vandaag de laatste uren van 2013 weg. Staan de kinderen bij jou ook al te popelen en kan de dag niet snel genoeg gaan? Smikkelen ze af en toe al van de oliebollen of steken ze misschien soms al vuurwerk af? Het nieuwe jaar staat voor de deur, gelukkig met nog een paar vakantiedagen. Tijd om heerlijk uit te rusten. Tijd om chill het nieuwe jaar in te gaan.

En om heerlijk chill het nieuwe jaar in te gaan heb je zachte, comfortable kleding nodig. Wij vonden ze bij RebelXS, heerlijke zachte joggingstoffen van Quapi. Wat dacht je van deze sportieve joggingbroek in de kleur grijs gemêleerd. Deze sweatpant zit erg comfortabel, in de taille zit een elastische boord met daarin een trekkoord. Hij heeft twee steekzakken en op de achterkant twee nep steekzakjes. Op de voorkant staat nog een leuke applicatie.

Combineer hem een heerlijke zachte longsleeve en sweatvest en de rust overvalt je vanzelf. Daarnaast is het ook fijn om met een joggingbroek naar judo of zwemles te gaan, makkelijk aan en uitkleden. Quapi vind je nu met 50% korting bij RebelXS. Heerlijk relaxen! Fijne jaarwisseling en een ontspannen begin van het nieuwe jaar.