Lekker buitenspelen

Wat een heerlijke tijd breekt er weer aan met de zomertijd en prachtig weer voor de boeg. Wat is er leuker en gezonder dan heerlijk buitenspelen met je vriendjes en vriendinnetjes. Wij spotte voor jou wat hip buitenspeelgoed, voor uren speelplezier.

Buitenspeelgoed-HipPeZ

Dushi roze loopscooter met handige tasjes aan de zijkant, overigens ook in een stoere jongensvariant te verkrijgen bij Kdootjes.nl.

Elastiekjes pistool van hout en puntenbord als doel shop je bij 3Vosjes.nl.

Klimmen, klauteren en een stoere hut, dat kan met deze heuse klimrektent. In hoogte verstelbaar en wat is er nu leuk om te klimmen naar je eigen hut. Trendyspeelgoed.nl heeft deze must have in haar assortiment.

En hoe leuk is het om met je vriendjes en vriendinnen te gaan picknicken, in je eigen tuin of op een grasveldje verderop. Of misschien wel in de tent of tipi. Benjaminbengel.nl is het adres voor deze picknickkoffer vol picknickservies.

Uiteraard, wie heeft hem niet, de skippybal van Trendyspeelgoed.nl, goed voor het evenwicht en natuurlijk voor heel veel speelplezier.

Deze Roommate tipi is een feestje en niet alleen in de slaapkamer van je kleintje of de woonkamer, op een prachtige zonnige dag is het tijd voor indianenverhalen in de tuin. LovelyLittleOne.nl is het adres voor zo’n hippe tipi.

Voor ballonnen is het altijd tijd, ook als er niets te vieren valt. Of je nu kiest voor de ballon helicopter van Trendyspeelgoed.nl of de ballon boot van Houtspel.nl, het blijft leuk, ballon opblazen, op het speelgoed bevestigen en vliegen of varen maar.