HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Lama kinderkamertrend nieuw bij HipHuisje.nl

Nieuw bij Hip Huisje is de Sweet Lama kinderkamertrend. Een hele toffe collectie met de allerleukste spullen voor de kinderkamer met een lama print. Van het mooiste behang tot een groeimeter en van een toffe zitzak tot het liefste dekbedovertrek. Een collectie om direct verliefd op te worden. Benieuwd? Kijk maar mee. 

Hiphuisje - lama kinderkamer - HiPPeZ

Lama kinderkamertrend

De lama is mateloos populair en dat is niet voor niets. De superzachte lama heeft niet alleen een ontzettend schattig uiterlijk waar je onmiddellijk mee wilt knuffelen, hij ziet er ook nog beeldschoon uit. En wat te denken van de vrolijke decoratie die hij draagt in Zuid-Amerika. Die vrolijkheid kun je nu ook toevoegen aan de babykamer of kinderkamer. De ontzettend uitgebreide collectie met deze toffe lama is van de eigen lijn van HipHuisje.nl.

Het assortiment is zo veelzijdig dat je de kinderkamer compleet kunt inrichten van behang tot beddengoed en van decoratie tot de allerleukste zitzak. En er is zelfs een groeimeter, een muursticker en een te personaliseren poster.

Mixen en matchen maar

Deze geweldige Lama kinderkamerlijn is echt fantastisch en verkrijgbaar in twee kleurencombinaties. Groen met roze en blauw met roze en het fijne hieraan is is dat je deze onderling ook prima kunt matchen. De kussens, het dekbedovertrek en de zitzak hebben aan beide zijde een andere print, zo kun je lekker wisselen. Uiteraard passen alle lama producten bij het prachtige lama behang.

Het fijne aan deze lama kinderkamertrend is dat je het zo bont kunt maken als je zelf wilt. Start bijvoorbeeld met het behang en het dekbedovertrek als vrolijke basis. Maar je kunt ook alle producten zoals de decoratieblokken van hout, de groeimeter, de naamposter en de vaantjes naast de zitkussen en de kussens gebruiken. Of aan de ene kant van de muur het behang en aan de andere kant die gave muursticker. Een ding is zeker, bij deze lama kinderkamerlijn is alles zo leuk, dat kiezen bijna onmogelijk wordt.

Lama kinderkamertrend Hiphuisje - Hippez

Speciaal voor jou gemaakt

Een aantal producten uit deze lama kinderkamertrendlijn worden speciaal voor jou gemaakt, denk hierbij aan de naamposter, het behang, maar ook aan de zitzak. Zo weet je zeker bij het behang dat de kleurnummers overeen komen en je geen kleurverschil hebt tussen de rollen. De levertijd hiervoor is ietsje langer, maar het wachten meer dan waard. Zie jij je kleintje al heerlijk chillen op die zalige zitzak? In haar eigen lama kinderkamer?

Je shopt deze prachtige lama kinderkamertrend online bij HipHuisje.nl

dekbedovertrek-lama-roze-groen-meisjeskamer-hiphuisje

Voor de jongens heeft HipHuisje een hele stoere dino lijn. Bekijk hem hier >>>