Op vakantie, schoolreisje, een dagje naar de dierentuin, pretpark, zwembad of naar zee met kinderen? Denk dan eens aan de handige polsbandjes van Goedgemerkt.nl. Op deze polsbandjes van Label your kids schrijf je de naam en gegevens van je kind(eren) met jouw telefoonnummer. Mocht je ze dan per ongeluk toch uit het oog verliezen dan heeft je kindje de gegevens om zijn pols wat zorgt voor een snelle hereniging.

Goedgemerkt_polsbandjes_HipPeZ

Vertel je kindje dat hij/zij de pols met het bandje moeten laten zien aan iemand wanneer zij jou plotseling kwijt zijn. De bandjes zijn er in verschillende printjes en passen door een handig systeem om iedere pols bij kinderen tot tien jaar. Je maakt de polsbandjes zonder schaar op de juiste maat, de lus trek je door de opening.

Met de schattige printjes van uiltjes, prinsessen, voetbal, dino, vliegtuig, zeemeermin, bijtjes, bloemen, space en verpleegster zit er altijd wel voor iemand een favoriet bij. De meeste polsbandjes zijn verpakt per 10 stuks, doe ze in je tas dan heb je bij ieder uitstapje dit handigheidje in de buurt. Deze polsbandjes zijn voor eenmalig gebruik. Je shopt ze bij HipPeZ aangesloten webshop Goedgemerkt.nl.