Label Janey op tv bij Kinderen voor Kinderen

by Theresia on 10 november 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Heb je gisteren ook zo genoten van Kinderen voor Kinderen op tv? Waren de kinderen bij jou thuis ook zo enthousiast over dit muzikale programma en vonden ze de kleding ook zo hip? Gisteren maakt het Nederlandse label Janey haar tv debuut. De kleding die je zag komt uit haar nieuwe collectie The Fantastic Winter!

Het eerste kledingstuk van Janey dat je gisteren op tv zag was het, bekende en graag bestelde, vintage leren rokje multicolor. Het rokje bestaat uit verschillende kleuren lapjes leer en sluit aan de voorzijde met drukkertjes. Door de hippe kleurstelling is dit rokje heel makkelijk te combineren. Naast deze multicolor is het rokje ook verkrijgbaar in roze met grijze tinten voor de echte roze liefhebber.

Dan zagen we ook het hippe en gelijk het stoere Schotse ruitrokje. Lekker eigenwijs door de zwart/witte details. Je combineert dit rokje super met de mooie shirts van Janey, voorzien van een grappige print. De combinatie met wit en groen is natuurlijk snel gelegd maar ook in contrasterend roze is dit rokje een ware lust voor het oog. Met een paar stoere boots steelt zij de show.

Dat waren de rokjes, ook kwamen de colbertjes voorbij. De rode met zwarte accenten of de zwarte met roze accenten. Wat overigens ook weer super combineert met de bovenstaande rokjes. Hip shirt eronder, legging of maillot, hippe laarzen en je bent klaar om de modewereld in te stappen. Be fasionable, draag Janey!

Heb jij een dochter met pit, dan ben je bij Janey-kidswear aan het juiste adres. Draagt jouw dochter straks dat rokje wat ze ook op tv zag? Janey-kidswear voor meiden met pit!

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: