La stupenderia hippe exclusieve bikini’s uit Italië

by Theresia on 28 mei 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Italiaanse merken, Meisjeskleding

De zomer lijkt aangebroken in Nederland en wat hebben we er naar uit gekeken. Iedereen kan weer lekker naar het strand of naar het zwembad om verkoeling te zoeken. Voor die fijne en leuke uitstapjes heeft de webboetiek Eleganza for Kids exclusieve en stoere bikini’s voor prinsesjes.

Het Italiaanse kindermodemerk La stupenderia staat bekend om haar exclusieve jurkjes en vestje voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en bijvoorbeeld verjaardagen. La stupenderia onderscheidt zich door te werken met originele dessins, mooie natuurlijke stoffen, fantasievolle details en een schitterende afwerking. Vaak afgewerkt met linten en mooie bloemenapplicaties. De exclusieve ontwerpen van de jurkjes heeft La stupenderia nu ook verwerkt in haar bikini’s. In eerste instantie een eenmalig uitstapje van Eleganza for Kids, maar gezien de eerste reacties kan dit zo maar een blijvend item worden binnen de collectie.

Staat jouw prinsesje ook graag in de het middelpunt van de belangstelling, dan kan de bikini van La stupenderia op het strand of in het zwembad niet ontbreken.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: