Kussen roodborstje van Stuffed Poetry

by Theresia on 26 september 2016

in ► Kids Room, Accessoires

Nu het heerlijke zomerseizoen plaats heeft gemaakt voor de kleurrijke herfst, en we steeds meer binnen doorbrengen, is het tijd voor een warme en gezellige inrichting. Bij de herfst denken we vaak aan de prachtige kleurenpracht van de bomen, die zich klaar maken voor de winter, maar vergeet ook niet de vogeltjes.

Het roodborstje bijvoorbeeld. Dit vogeltje is het hele jaar te bewonderen in ons mooie Nederland, maar valt in de herfst en winter het meeste op met haar rode borstje. In de herfst fluiten zelfs de vrouwtjes mee en dat is bijzonder onder de vogels. Het mooie, niet bange, ietwat gedrongen vogeltje is favoriet van vele. Stuffed Poetry heeft van dit vogeltje een heus kussentje gemaakt van een mooie canvas, perfecte kleuren en helemaal in vorm. Een cutie op ieder bank, stoel of kinderkamer.

kussen_roodborstje_stuffedpoetry_hippez

De kussentjes worden handgemaakt, zijn van 100% katoen met een 100% polyester vulling, én bij ieder kussentje ontvang je een certificaat van echtheid. Deze eyecatcher is verkrijgbaar in twee verschillende maten en doen het samen erg leuk als decoratie. Naast de bank en het bed zijn deze vogeltjes een echte toevoeging thuis of op school op bijvoorbeeld de herfst- en wintertafel.

roodborstjes_stuffedpoetry_hippez

Je shopt deze schattige roodborstkussentjes bij HipPeZ aangesloten webwinkel Stuffedpoetry.com

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: