Wist je dat je met verstevigd karton dat 100% recycleerbaar is je de meest fantastische dingen in elkaar kan steken? Zonder gereedschap, en ook nog eens superleuk om te zien en mee te spelen? Maak kennis met Krooom!

3vosjes-fold-carop

Tien jaar geleden maakte het Israëlisch merk Krooom het eerste speelgoed van karton. Dat is geen voor de hand liggend materiaal, want speelgoed moet tegen een stootje kunnen. Maar bij Krooom wisten ze het zeker: wij kunnen dit! En ze hadden gelijk. Met superstevig karton en een gelamineerde coating maakt Krooom ook vandaag nog speelgoed dat niet alleen superhip, lekker retro en heel stevig is, maar dat ook is gemaakt van minstens 60% gerecycled papier. Hoe cool is dat!

3vosjes-fold-dino

Dubbel speelplezier met de Fold my Dino dat als plat pakketje wordt geleverd. Eerst de uitdaging om van de dino een 3D object te maken, en daarna uren lang speelplezier.

3vosjes-fold-car

Ook het Fold my Car hippie surfbusje en alle andere vouwauto’s zijn eenvoudig in elkaar te zetten en om er daarna keer op keer opnieuw mee te spelen. Brooom bewijst dat design en ecologie een perfecte combi zijn om duurzaam en betaalbaar speelgoed aan te kunnen bieden.

Je shopt de Brooom online collectie op 3Vosjes.nl – de Hippez Webshop met bijzonder speelgoed.

3 Vosjes