Krijtbord geboortekaartjes bij Studio Koekepeer

by Theresia on 22 december 2016

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Krijtborden en handlettering zijn hip! Je ziet het overal om je heen, in winkels, restaurants en zelfs thuis. Je ziet ze nu ook tussen de nieuwe geboortekaartjes van Studio Koekepeer. Hip en toch superlief! 

krijtbord geboortekaartje prinses of piraat studiokoekepeer HipPeZ

De krijtbord geboortekaartjes zijn er in verschillende varianten bij deze HipPeZ aangesloten shop Studio Koekepeer. Een jolig kaartje met een juichende prinses of een lief piraatje met de naam van de pasgeborene op de voorzijde.

krijtbord geboortekaartje meisje studiokoekepeer HipPeZ

Of kies voor het krijtbord kaartje met de naam en geboortedatum, voor de meisjes met roze accenten als hartjes, sterretjes en strikjes, voor de jongetjes is de variant er in blauw. Ook die met de vaandel en sterren zijn geweldig om te zien.

Uiteraard mag een geboortekaartje met foto niet ontbreken in dit assortiment. Hij is schattig ‘vastgezet’ met drie kruissteekjes, met een vaandel en een pijl heb je een heel hip geboortekaartje.

krijtbord geboortekaartje met foto studiokoekepeer HipPeZ

Met code GPHAPPY ontvang je een gratis proefkaart, zodat je hem thuis rustig kunt bekijken en eventueel aanpassen. Je maakt en bestelt deze hippe krijtbord geboortekaartjes bij Studiokoekepeer.nl.

Studiokoekepeer HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: