Krijg de voorjaarskriebels van Maxomorra spring 2017

by Theresia on 13 maart 2017

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Het Zweedse label Maxomorra ontwerpt sinds 2008 een hippe kledinglijn voor kinderen. Functioneel, hip, duurzaam, betaalbaar en gemaakt van 100% ecologische katoen. Wij krijgen met het zien van deze collectie nóg meer zin in het voorjaar en de zomer.

Maxomorra-springsummer2017-sTerrenopsTelten-HipPeZ

sTerrenopsTelten.nl heeft de nieuwe collectie van Maxomorra in haar winkel hangen. Ook deze collectie heeft niet alleen geweldige bovenkleding, ook aan de onderkleding wordt gedacht. Zo heb je fijne matchende setjes van bijvoorbeeld een jurk met bijpassende hipster, een t-shirt met tanktop en een boxer. Helemaal in je favoriete print.

Maxomorra-ss2017-football-sTerrenopsTelten-HipPeZVoor de kleine voetbalfans is er deze hippe collectie, in vrolijke kleuren, mét een bijpassende tas voor bijvoorbeeld de gymspullen, een fruitbakje en pakje drinken voor school of een voetbal.

Je shopt deze hippe en duurzame collectie van Maxomorra online bij HipPeZ aangesloten webwinkel sTerrenopsTelten.nl. En met acht leveringen per jaar, is er altijd wat niets te vinden van Maxomorra bij deze HipPeZ shop!

logo-sterrenopstelten-HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: