Koningkaart – unieke geboortekaartjes

Online kaartenshop Koningkaart heeft de primeur: als eerste online kaartenwinkel in Nederland kunnen kersverse ouders zelf geboortekaartjes ontwerpen in de vorm van een rompertje. Leuk voor wie eens wat anders wil dan het standaard vierkante kaartje.

koningkaart-origineel-geboortekaartje-in-vorm-van-een-romper

Wie een kindje krijgt wil het heuglijke nieuws op een persoonlijke manier aan familie, vrienden en kennissen bekend maken. Bij online kaartenwinkel Koningkaart.nl kunnen kersverse ouders kiezen uit tientallen originele ontwerpen of hun eigen ontwerp maken. Waar je bij andere online kaartenwinkels alleen kunt kiezen uit vierkant of rechthoekig, biedt Koningkaart nu – als enige van Nederland! – ook gestanste kaarten in de vorm van een rompertje aan. Een origineel geboortekaartje dat zeker onthouden zal worden.

Het origineelste geboortekaartje maak je zelf

Op de website staan tientallen ontwerpen, van superlief tot superstoer. Zoals een rompertje met sterren, vrolijke dieren of een stoere camouflageprint. Daarnaast is het mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Dat is heel eenvoudig met de handige online designtool. Daarin staan diverse leuke achtergronden, lettertypes en illustraties. En zelf foto’s en plaatjes toevoegen is net zo gemakkelijk. Zodra het ontwerp klaar is kan er een gratis drukproef besteld worden. Binnen enkele dagen valt er een echt gedrukte kaart in de bus. Is deze helemaal naar wens, dan levert Koningkaart binnen 1 werkdag het pakketje met de unieke geboortekaartjes thuis af. Leuker en gemakkelijker kan het bijna niet!

koningkaart-originele-geboortekaartjes-in-vorm-van-een-romper-5

De geboortekaartjes in de vorm van een rompertje hebben een afmeting van 15,5 x 17 cm en kunnen besteld worden vanaf €1,40 per stuk met een minimale afname van 10 stuks. Er is keuze uit vijf papiersoorten van stevige kwaliteit: gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en structuur. Daarnaast is er keuze uit enveloppen in diverse afmetingen in acht kleuren. Ontdek het complete assortiment in de HipPeZ webshop van www.koningkaart.nl.

koningkaart-originele-geboortekaartjes-in-vorm-van-een-romper-3