Deze toffe kleine koffertjes ken je vast wel! Superleuk voor de kleintjes, en hoe leuk is het om op die koffertjes de naam van het kindje of een passende tekst te laten maken? Bij Topmuurstickers kan het. Zo heb je een tof cadeautje voor de jarige, een hip kraamcadeau of een lief logeerkoffertje die ook nog eens eg decoratief is.

Koffertjes met naam of tekst

Kijk eens hoe zoet ze zijn die kleine koffertjes. Ze zijn er in wit, zilver, mintgroen, babyblauw en babyroze. En met de keuze uit tien verschillende kleuren opdruk kun je helemaal naar eigen wens een koffertje samenstellen.

Zoals je ziet is het superlief als kraamcadeautje voor een pasgeborene. Naast de afbeeldingen kun je ook kiezen voor de naam en geboortedatum van het kindje. Zo heb je een schattig en persoonlijk koffertje die ook nog eens heel mooi staat op de babykamer. Je kunt er ook de eerste spulletjes van jouw kleintje in bewaren, een plukje haar, het eerste pakje en ga zo maar door.

Topmuurstickers koffer superhelden - Hippez

 

Uit logeren

Ook voor de kleintjes die een dagje op pad gaan of een nachtje mogen logeren zijn er bijpassende koffertjes. Een knuffeltje, speentje, boekje en een pyjama kunnen er mooi in. Of wat dacht je van het favoriete speelgoed van je kleintje. Neem bijvoorbeeld het koffertje ‘Ook superhelden gaan logeren‘. Die is top voor een nachtje naar opa en oma, maar ook geweldig om alle superhelden in te bewaren.

Ook vind je bij Topmuurstickers het roze koffertje met (naam van je kindje) blijft slapen. Of die toffe mintgroene met de tekst: ‘Eerste hulp bij oppassen‘. Daar kun je alle kanten mee op. Handig voor een paar luiers, de knuffel en wat noodzakelijke spulletjes. En zie hoe lief het staat als jouw kleintje met dat koffertje loopt.

Topmuurstickers - ehbo koffer - Hippez

Voor kleine schatten

Deze koffertjes zijn echt perfect voor kleine schatten. Of dat nu jouw kindje is of de favoriete speelgoedschatten van de kleine. Dat vindt een mooie en veilige plaats in zo’n koffertje. Bovendien heb je het altijd bij de hand en kun je het ten alle tijden meenemen naar je vriendjes om mee te spelen.

Ben je inmiddels ook benieuwd naar het gehele assortiment koffertjes? Je ontdekt en shopt ze bij Topmuurstickers.nl 

Topmuurstickers koffer grijs - Hippez

Benieuwd naar de muurstickers van Topmuurstickers? Kijk dan hier >>>