Koelzkidz | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 11 maart 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Deze week staat KoelzKidz in de spotlight op de voorpagina van HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze HipPeZ winkel voor de koelzte kidzmode. Lees je mee?

Welke artikelen en merken verkoopt Koelzkidz?
Baby- en kinderkleding van maat 50 t/m maat 152 van de volgende merken: Danefae, Duns Sweden, Liandlo, Lipfish, Mala, Molo Kids, Smafolk, Snoozy Scandinavia en Ubang babblechat.

Wie is de doelgroep van Koelzkidz?
Alle (aanstaande) moeders, maar natuurlijk ook vaders, met kinderen in de leeftijd van nul tot en met 10 tot 12 jaar. Ook oma’s en opa’s zien we in de webshop verschijnen en natuurlijk mensen die een leuk (kraam)cadeau zoeken.

Wat maakt Koelzkidz uniek?
Naast het feit dat wij natuurlijk de allerleukste kinderkleding van Nederland verkopen, staan service en klantvriendelijkheid bovenaan ons lijstje. Bij iedere bestelling wordt een persoonlijk handgeschreven kaartje meegestuurd en zit er meestal ook een aardigheidje bij. Verder zijn wij altijd bereid om kleding even op te meten als iemand twijfelt over de maat. Van alle merken verkopen wij overigens altijd de nieuwste collecties, die met veel zorg worden samengesteld.

Hoe lang bestaat Koelzkidz
KoelzKidz is open sinds februari 2010, maar de voorbereidingen zijn natuurlijk al in 2009 gestart.

Hoe ben je op het idee gekomen om kinderkleding online te gaan verkopen?
Voor mijn eigen twee jongens was ik altijd op zoek naar kleding, die anders was dan anderen aan hadden. Het kon wat mij betreft best wat vrolijker, meer kleur en met meer bijzondere prints. Dit is, naar mijn mening, voor jongens heel moeilijk te vinden. Zo kom je al heel snel terecht bij Scandinavische merken. Zeer mooie kwaliteit kleding, meer kleur en met stoere prints. Ik wilde al heel lang iets voor mezelf gaan doen, iets dat ik vanuit huis goed kon combineren met de opvoeding van de kinderen. Zo is eigenlijk het idee ontstaan om een eigen webwinkel in kinderkleding te starten.

Wie is het gezicht achter Koelzkidz?
Ik ben Inger Looijen en als moeder van twee schoolgaande jongens (5 en 8 jaar) heb ik tijdens de schooluren tijd om aan de webshop te werken. Deze uurtjes zijn dan al snel gevuld met al het werk rondom de webwinkel. Verder help ik regelmatig op school, bijvoorbeeld als leesmoeder en bij fiets- en verkeersles, die regelmatig wordt gegeven. Daarnaast werk ik op dit moment nog twee dagen per week voor een baas. Heel veel tijd voor hobby’s blijft er niet over, maar lekker even winkelen en het schilderen van kinderkamerschilderijtjes doe ik met veel plezier. Alle dagelijkse zaken rondom de webshop worden door mijzelf gedaan. Je moet hierbij denken aan de bestellingen versturen, de administratie, het bekend worden op het internet, zorgen dat de website up-to-date blijft (voorraadbeheer, invoer nieuwe artikelen, foto’s, enz). Het hele technische gebeuren achter de website, zoals het bouwen en onderhouden van de site, het veilig houden, enz., wordt door mijn man gedaan.

Wat mogen de bezoekers van HipPeZ in de toekomst van KoelzKidz verwachten?
De website verder uitbouwen en naar een hoger niveau tillen (groter aanbod, nog meer bekendheid op internet). Waarschijnlijk komen er in de toekomst dus ook nog wel meer merken bij.

Waarom heb je voor een vermelding op HipPeZ gekozen?
Tijdens onze zoektocht op het web naar goede, interessante websites om op de adverteren kwamen we op HipPez terecht. De perfecte plek waar ook onze doelgroep rondkijkt, dus vandaar. We krijgen dan ook veel bezoekers via HipPeZ!

Heb je nog een leuke aanbieding voor de bezoekers van HipPeZ?
Van 11 tot en met 17 maart krijgt iedereen, die de kortingscode “hippez” gebruikt, 10% korting op het hele assortiment. Deze kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Bezoek HipPeZ Winkel Koelzkidz
Nieuwe kinderkleding (0-12 jaar) Smafolk, Lipfish, Duns, Molo Kids, Danefae, Ubang, Snoozy, Liandlo.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: