Kleur de zomer met Kidz-Art

by Theresia on 4 februari 2016

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Kidz-Art laat de kleine dames de komende zomer weer kleurrijk voor de dag komen. Met als extra touch een gouden randje. De nieuwe collectie van het Nederlandse meisjeslabel Kidz-Art is weer stralend, vrolijk en kleurrijk zoals altijd. Hippe prints van donuts, limonadeflesjes en hartjes kom je veel tegen op de kledingstukken. 

Kidz-art-zomer2016-Roosentijn-HipPeZ

Geweldige maxi rokken voorzien van kleurrijke donuts, minirokjes, ajour vestjes en singlets en veel hippe shirts en leggings. Mix en match er maar op los want alles past bij elkaar. Maak het zo bont als je wilt, of maak van dat ene kleurrijke item een eyecatcher en laat de rest lekker basic. Met de kleuren purple pink, sea blue, fluo zalmroze, geel en groen straalt jouw kleine meisje deze zomer.

kidz-art-zomer-2016-Roosentijn-HipPeZ

Maar ook voor speciale dagen, feestdagen of gewoon omdat het kan dagen zijn er ook kledingstukken die net dat glansje meer hebben, een gouden glansje welteverstaan. Zo is er een dubbellaags rokje waarvan de onderste laag lekker vrolijk gekleurd is, vol met hartjes, en de bovenste laag is van kant met een gouden glinstering. En deze uitvoering is er ook in een hip jasje. Shine like a star!

De nieuwe Kidz-Art zomercollectie 2016 hangt nu online bij Roos & Tijn.

Kidzart-zomer2016-Roosentijn-Hippez

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: