Kleine Wondertjes | Webshop van de Week bij HipPeZ

by Theresia on 23 september 2012

in Babykleding, Hippez Blognieuws

Kinderkledingwebwinkel van de week op HipPeZ
Deze week staat Kleine Wondertjes in de spotlights bij HipPeZ tijdens deze webshop van de week. Bij Kleine Wondertjes vind je een uitgebreide collectie voor elke baby. Ben je zwanger of heb je een zwangere in je omgeving dan moet je echt even kennismaken met Kleine Wondertjes.

Welke artikelen en merken verkoopt Kleine Wondertjes?
Bij Kleine Wondertjes vind je leuke en betaalbare babykleding vanaf maat 50 tot en met maat 92. Je ziet voornamelijk de merken Dirkje, Tricky Tracks en Vinrose met hier en daar wat leuke kleertjes van Ducky Beau en Imps&Elfs. Naast de babykleding verkoopt Kleine wondertjes ook babyartikelen zoals badcapes, slabbetjes, slaapzakjes maar ook wieg- en ledikantlakentjes. Maar dat is nog niet alles want Kleine Wondertjes verkoopt ook babyspeelgoed van o.a. Nijntje en Woezel en Pip, kraamcadeaus en voedingskussens. Eigenlijk een heel uitgebreid assortiment voor wie een kleintje verwacht of diegene die de zwangere wil verrassen.

Wat is jouw doelgroep?
Wij richten ons op zwangere vrouwen, ouders met jonge kinderen (tot ongeveer 2 jaar), grootouders en andere familieleden maar ook vrienden en collega’s van zwangeren en jonge ouders.

Wat maakt Kleine Wondertjes uniek?
De uitgebreide collectie bij Kleine Wondertjes is vrij uniek. Meestal verkoopt een winkel of speelgoed of kleding of babyartikelen. Bij Kleine wondertjes vind je het allemaal in één webwinkel, iets wat heel fijn is voor de zwangere vrouw die toch al zoveel nodig heeft en moet regelen. En dit alles bieden wij aan voor een zo voordelig mogelijke prijs zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Hoe lang bestaat Kleine Wondertjes al?
Kleine Wondertjes is online vanaf maart 2012, een goed half jaar dus.

Hoe kwam je op het idee om Kleine Wondertjes te starten?
Tijdens mijn eigen zwangerschap kostte een dagje winkelen mij enorm veel energie. Ik kon dit niet langer dan een paar uurtjes volhouden, terwijl je ontzettend veel nodig hebt, zeker bij een eerste kindje. Ik bestelde toen erg vaak kleding en babyartikelen via internet, dit was voor mij een echte uitkomst. Ik hoop voor andere (aanstaande) ouders ook een uitkomst te kunnen zijn. Echter moest ik wel steeds via verschillende websites bestellen, dus vandaar dat ik op het idee ben gekomen om een en ander in één shop te combineren. Dit bespaart enorm veel zoekwerk, tijd en verzendkosten.

Wie is het gezicht achter Kleine Wondertjes?
Mijn naam is Ida Philips, ik heb een zoontje van twee jaar en werk momenteel 32 – 40 uur als medewerker P&O. De webwinkel is voor mij echt nog iets wat ik naast mijn werk doe en dit is dan ook meteen mijn grote hobby. Van het inkopen van al die schattige babykleertjes en babyartikelen, het leuk en netjes inpakken van een bestelling en van de leuke reacties die ik krijg van klanten word ik helemaal blij. En hoe beter het gaat, en dat gaat het gelukkig, hoe enthousiaster ik word. In mijn vrije tijd doe ik verder natuurlijk veel leuke dingen met mijn zoontje, zoals naar de speeltuin of een dagje zwemmen.

Run je de webshop alleen?
Kleine Wondertjes run ik volledig zelf, inclusief de administratie. Wel wordt deze aan het einde van het jaar gecontroleerd door een accountant.

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van Kleine Wondertjes?
Op de planning staat het uitbreiden van Kleine Wondertjes met nieuwe merken maar ook met grotere maten kleding (t/tm 116). Ook de rest van het assortiment uitbreiden staat op het programma en op beurzen staan staat ook nog op mijn verlanglijstje. Mijn grote wens is om ooit een echte stenen winkel te kunnen openen.

Waarom heb je voor een vermelding op HipPeZ gekozen?
HipPeZ trok mij enorm aan vanwege de specialisatie in baby- en kinderkleding en het brede bereik. En uiteraard omdat een vermelding op HipPeZ staat voor een trendy en hippe webshop.

Heb je nog een leuke aanbieding voor de bezoekers van HipPeZ?
Voor de bezoekers van HipPeZ geven we tot en met zondag 14 oktober 20% korting met de code: hippez. Bezoek HipPeZ shop Kleine Wondertjes en geniet van dat kleine wondertje.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: