Wanneer de dagen korter worden is het in het weekend vaak zo fijn om op zaterdagavond zo na het eten de kinderen in bad of douche te doen. Lekker gewassen in een fijn pyjamaatje op de bank nog even van ze te genieten. Kommetje chips, glaasje limonade en een fijn tv programma of een spelletje. Net iets langer opblijven dan normaal met natuurlijk de hoop dat ze dan ook de volgende morgen iets langer blijven liggen.

Zulke herinneringen blijven hangen bij de kinderen, weet je nog vroeger op zaterdagavond…… Wat is er dan leuker dan een fijne, hippe pyjama die heerlijk zacht aanvoelt en prettig zit. Zo eentje waar je ook de hele zondag wel in rond kunt lopen, wanneer niets hoeft en alles mag. Wij hebben er een aantal voor je gespot. Dus organiseer een pyjamaparty voor je dochter en laat haar stralen in een van deze pyjama’s.

pyjama-hippez

Zoïzo heeft deze hippe mintgroene met een superschattige print van een Franse bulldog met koptelefoon op de borst. Verkrijgbaar in nachthemd of pyjama bij Bodybasics4kidz.

Quapi onesie Phoebe is ook zo’n fijne pyjama. Lekker uit een stuk, geen blote rug of opkruipend shirt. In een panterpint maar dan met hartjes. En natuurlijk met een roze touch. Deze shop je bij Tofje.

En dan de geweldig Vingino pyjama. Een hippe gebloemde broek met fijne tailleband voorzien van merknaam en een zacht shirt met grote print op de borst. Daar wil je in gezien worden! NummerZestien is het adres voor deze fijne pyjama.