Kindermerk In de dop presenteert Zomer collectie voor creatieve kids

by Theresia on 18 mei 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Groeten uit Holland! Het kindermerk In de dop komt met een Zomer collectie voor creatieve kids. De collectie bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs in zomerse kleuren.

Wie is er nou niet dol op de zomer en vakantie vieren? Kids doen het in stijl met deze Zomer t-shirts voor jongens en meisjes, bijvoorbeeld met een lachende zon. Kom alvast in de vakantie stemming met het vrolijke t-shirt met parasolletje. Krij je al in in een ijsje? Er is ook een lekker zomers t-shirt met een waterijsje. Voor echte dansmeisjes in de dop is er dit leuke hawaii hula t-shirt. T-shirt aan, muziekje op en dansen maar.

Wil je stoer en hip naar de camping in de vakantie? Draag dan het super coole t-shirt met tent. Of deze, met de grappige tekst: Groeten uit Holland. De t-shirts van In de dop zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en in de maten 62 t/m 164. Daarbij is de site van In de dop dubbel een bezoek waard want het heeft een metamorfose ondergaan en is nu nog mooier én met nog grotere foto’s.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: