Kindermerk In de dop presenteert Zomer collectie voor creatieve kids

by Theresia on 18 mei 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Groeten uit Holland! Het kindermerk In de dop komt met een Zomer collectie voor creatieve kids. De collectie bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs in zomerse kleuren.

Wie is er nou niet dol op de zomer en vakantie vieren? Kids doen het in stijl met deze Zomer t-shirts voor jongens en meisjes, bijvoorbeeld met een lachende zon. Kom alvast in de vakantie stemming met het vrolijke t-shirt met parasolletje. Krij je al in in een ijsje? Er is ook een lekker zomers t-shirt met een waterijsje. Voor echte dansmeisjes in de dop is er dit leuke hawaii hula t-shirt. T-shirt aan, muziekje op en dansen maar.

Wil je stoer en hip naar de camping in de vakantie? Draag dan het super coole t-shirt met tent. Of deze, met de grappige tekst: Groeten uit Holland. De t-shirts van In de dop zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en in de maten 62 t/m 164. Daarbij is de site van In de dop dubbel een bezoek waard want het heeft een metamorfose ondergaan en is nu nog mooier én met nog grotere foto’s.

Deel deze blog:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: