Kindermerk In de dop presenteert EK collectie voor crea kids

by Theresia on 6 juni 2012

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

I love oranje! Het kindermerk In de dop komt met een EK collectie voor creatieve kids. De collectie bestaat uit t-shirts en buttons met originele, grafische designs. Zo is er een t-shirt met een knaloranje voetbal en voor de echte oranjefans is er een t-shirt met de tekst: I love oranje. Voor alle designers in de dop is er ook een t-shirt met voetbal om zelf in te kleuren met speciale textielstiften. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen vrolijke voetbal t-shirt met sterren, spelersnamen en vlaggen.

De t-shirts van In de dop zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, in maat 62 t/m maat 164.

Oranjefans opgelet! Doe mee met de In de dop kleurwedstrijd ‘ontwerp je eigen voetbal’ en win een EK voetbal t-shirt om zelf in te kleuren. Wat moet je doen? Download de kleurplaat bij ‘kleurplaten’ op www.indedop.nl Print hem uit en kleur de voetbal in met de mooiste kleuren of…. maak de bal helemaal oranje! Daarna stuur je de kleurplaat op naar In de dop of je kunt hem mailen naar [email protected] Wie weet bij jij straks een van de super trotse winnaars van zo’n cool inkleur t-shirt met EK voetbal!
Bezoek de HipPeZ aangesloten shop www.indedop.nl.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: