Kinderkoffer See-Ya van Olli Ella – nostalgisch hip

by Theresia on 13 oktober 2018

in ► Kids Lifestyle, Onderweg

Een nachtje uit logeren of een paar daagjes op vakantie is altijd leuk. Helemaal wanneer jouw kindje een eigen koffer heeft. Kinderkoffer See-Ya van Olli Ella is er eentje om van te smelten. Zo’n prachtige kinderkoffer met een dikke knipoog naar lang vervlogen tijden in een heel nieuw jasje. Deze toffe nieuwe collectie kinderkoffers is toegevoegd aan het assortiment van Dreumesenzo.nl.

Kinderkoffer - Olli Ella - Dreumesenzo - HiPPeZ

Kinderkoffer See-Ya!

Deze geweldig leuke en voor kinderen goed handzame koffers kunnen worden gedragen en ze hebben wieltjes waardoor je hem achter je aan kunt rollen. Net als papa en mama. De buitenkant is werkelijk geweldig, de look van lang geleden in trendy kleuren. Zo is er de prachtige oude mintgroene kleur, een mooie mosterdgele, de roze en een roestbruine.

Kinderkoffer See-Ya - Olli Ella - Dreumesenzo - Hippez

De koffers hebben – net als vroeger – versteviging op de hoeken, elastische banden en zijn voorzien van popnagels. De binnenkant is helemaal van nu en lijkt veel op een volwassen koffer. Zo hebben de Olli Ella kinderkoffers See-Ya een mooie ruimte om de kleding in te leggen en netjes op hun plaats te houden dmv elastiek. Het bovenste deel van de koffer heeft een fijn vak die wordt afgesloten met een rits voor de kleinere spulletjes.

SEEYA_MUSTARD_Olli Ella - Dreumesenzo - Hippez

Olli Ella kinderkoffers thuis en op reis

De Olli Ella kinderkoffers zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen zo mee op reis. Maar wanneer je niet op reis gaat, of een nachtje uit mag logeren zijn ze ook zeer decoratief op de baby- of kinderkamer. Vul ze met de allerliefste knuffels of poppen bijvoorbeeld. Deze beeldschone koffers voor kinderen zijn licht van gewicht en met hun 1,5 kilo dus ook zeer handzaam voor de kleintjes.

Olli Ella kinderkoffer - Dreumesenzo - Hippez

De kinderkoffers zijn bij uitstek geschikt voor kindjes in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar. Ze hebben een afmeting van 40x26x17cm en zijn 67 cm lang met hendel. Ze zijn gemaakt van een verstevigd canvas wat deze koffers een extra mooi look geeft.

Zie jij jouw kleintje al gaan met zo’n trendy nostalgische kinderkoffer? Te schattig toch? Je shopt ze online bij Dreumesenzo.nl die ze met alle liefde ook nog eens feestelijk voor je inpakken. En op werkdagen voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd. Wie ga jij verrassen met zo’n supertoffe koffer?

Olli Ella kinderkoffer See-Ya! Dreumesenzo Hippez

Op zoek naar nog meer hippe merken voor kids bij Dreumesenzo.nl? Lees hier verder >>>

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: