Voor babykamer en kinderkamerdecoratie ben je bij Kidsdecoshop aan het juiste adres. Wanneer je bijvoorbeeld je babykamer wilt inrichten of de kinderkamer een andere look wilt geven. En wist je dat een nieuw uiterlijk al een mooie start vindt met maar vier items? Wij laten het aan je zien.

Kinderkamerinspiratie Kidsdecoshop HipPezKinderkamerinspiratie Kidsdecoshop

Met maar vier producten de babykamer of kinderkamer de juiste stijl geven die je graag zou willen zien. Dat kan! Het klinkt misschien wat onwerkelijk, maar het enige dat je nodig hebt is een basic kamertje. Met een mooi, stijlvol behang vol walvissen van Lilipinso op een van de muren heb je al een mooie basis. De posters met de walvis en de vuurtoren betrekken je andere muur ook bij het thema. Leg naast het ledikantje of bedje het bijzonder mooie vloerkleed ‘Oceaan’ met vissen van Lorena Canals en kijk eens wat een smaakvol, nautisch kamertje je al hebt.

Van hieruit kun je, mocht je het leuk vinden, het kamertje verder aankleden met verschillende accessoires en decoratie uit het thema Zeekamer van Kidsdecoshop. Mix en match wat mooie merken in dezelfde kleur en hetzelfde thema en je kleintje heeft jarenlang plezier van een tijdloos kamertje. Of het nu om een babykamer, peuterkamer of kleuterkamer gaat.

Kinderkamerinspiratie Kidsdecoshop girls HipPeZ

Budgetproof kinderkamerinspiratie

Wanneer je met een klein bedrag een ander thema of sfeer aan de baby- of kinderkamer wilt geven kan dan ook heel eenvoudig. Als je een goede basis hebt in het kamertje pas je de stijl heel eenvoudig aan met maar vier producten.

Voor een toffe babymeisjeskamer of peuterkamer creëer je voor minder dan €50 een leuke nieuwe look. De vier items die je daar voor nodig hebt zijn een poster, nachtlampje, koffertje en een posterframe. Deze toffe artikelen van A Little Lovely Company zijn nieuw binnengekomen bij Kidsdecoshop en zo leuk om met elkaar te combineren. Ze geven direct een eenheid in het kinderkamertje.

Alittlelovelycompany-nachtlampje-Kidsdecoshop-hippez

Doordat alles goed bij elkaar matcht en van hetzelfde merk is zit je qua kleur en uitstraling direct goed. Met het handige posterframe hang je de poster handig en hip op. Hij geeft door zijn houten uiterlijk ook direct een prettige sfeer. Zet het lampje in de vorm van een hertje op een kastje, stoeltje of plankje en plaats het schattige koffertje ook op een mooie plek. Deze blikvangers doen het goed op iedere kleine meisjeskamer. Het koffertje is bovendien ook erg leuk om mee naar de peuterspeelzaal of school te nemen, een pakje drinken, wat fruit of een ander tussendoortje passen hier prima in.

Je shopt al deze kinderkamerinspiratie Kidsdecoshop in heel veel verschillende thema’s. Je vindt het alle hippe kinderkameraccessoires en decoratie online bij HiPPeZ aangesloten webwinkel Kidsdecoshop.nl

alittlelovelycompany-koffertje-kidsdecoshop-hippez

Benieuwd naar nog meer mooie baby- en kinderkamerinspiratie? Lees verder >>>